Hányinger van de 25 -ös teszt negatív?
Figyelt kérdés
Ha ez a terhesség miatt van akkor nem kellene ennek az érzékenységű tesztnek ki mutatnia ? 2 nap van a nem vártig !2020. jún. 2. 07:27
2/26 anonim 

válasza:

Főleg hogy hányinger 5-6 hétnél előbb nem jön
3/26 anonim 

válasza:

A hányinger valószínűleg pszichés, inkább 6-7 . hèttől kezdődik a valódi terhességi hányinger. Terhes ettől még lehetsz, a 25-ös teszt sokaknak csak kesőbb mutat bármit is. Próbálj inkább egy 10-es tesztet.
4/26 anonim 

válasza:

A 25-ös teszt nem érzékeny, hányinger meg nem csak a terhességtől lehet, sőt két nappal a menzesz előtt biztos nem attól van.
5/26 A kérdező kommentje:
Akkor lehet meg próbálok egy 10 est . A rossmanos facelle az 10es ? A mártogatós *?*
2020. jún. 2. 07:35
7/26 A kérdező kommentje:
Akkor el ugrok és veszek ! Vajon ha pár óráig nem pisilek jo lesz a második vizelet hozza. ? Vagy inkább várjam ki a reggelt ? 🤔
2020. jún. 2. 07:42
8/26 anonim 

válasza:

3. vagyok. Nekem ilyenkor màr a Facelle nem első vizeletből egyèrtelmű pozitív lett, de ha biztosra akarsz menni, várd meg a holnapot.
9/26 A kérdező kommentje:
Úgysem egy darabot veszek. Szerintem megcsinálok 10 fele egyet meg reggel is . :) köszönöm.
2020. jún. 2. 07:51
10/26 anonim 

válasza:

Nem tudsz várni két napot??? Minek tesztelsz minden egyes nap? Ettől a marha sok idegtől van hányingered, nem attól mert terhes vagy.
Ekkor még nem szokott jelentkezni a hányinger, mint terhes tünet 🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!