Az ovu teszt szerint nincs ovum, szerintetek?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 11.ciklusnapon. Velemenyem szerint az eddigi ovu tesztjeim negativak.
De a mai meg halvanyabb lett, mint a tegnapi. Az also a mai.
Ez az elso tesztelos honapom, ne haragudjatok, ha ertetlenkedek.
Lesz ez meg erosebb? Lehet nincs is ovum, vagy varjak meg? Tegnap volt mellfeszulesem es enyhe petefekszek szurkalasom.
Altalaban 26-30 naposak a ciklusaim.
Koszonom. :)
2020. jún. 1. 16:57
2/14 anonim 

válasza:

Ha 26-30 napos ciklusaid vannak, akkor még nem volt ovud, valószínű ez most hosszabb ciklus lesz. Tesztelj még. 30 napos ciklus esetén 16. nap körül kell legyen pozi a teszt. Normális az ingadozó LH, a lényeg majd a csúcsban lesz. Ha pedig a ciklushosszod megfelel majd az eddigi tesztek közül a legerősebbnek, akkor meg érzékenyebb tesztet kell szerezz, mert ez nem jó neked. (ha sosincs pozi teszt, csak erősödés, akkor vagy nincs ovu, vagy csak a teszt érzékenysége nem jó neked)
3/14 anonim 

válasza:

Csak tesztelgess tovább. Nálam is ilyen volt. Erősödött, aztán halványodott. Csalódott voltam. Majd egyik nap olyan erős lett, nem hittem el, csináltam gyors mégegyet 😂
4/14 anonim 

válasza:

Ez mind negativ. 13-16. nap kozott probalkozz, most még túl korai.
6/14 anonim 

válasza:

5-os vagyok, bocs latom h 26-30! Szerintem hasznalj erzekenyebb ovutesztet, vagy hőmérőzz
7/14 anonim 

válasza:

Nem baj, ha kicsit halványodik, 11. napon nem is kell még erősnek lennie, pláne ha 30 napos ciklust nézünk. Tesztelj tovább, néhány nap múlva kell csak pozitívnak lennie.
8/14 A kérdező kommentje:
Szuper. Koszonom szepen
2020. jún. 1. 17:47
9/14 anonim 

válasza:

Ezek negatívak. Tesztelgess meg pár napot.
10/14 anonim 

válasza:

11.nap meg nem is kell pozitívnak lennie 26-30 napos ciklusnál. Pár nap 2-3 nap múlva már esélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!