Pozitív terhességi teszt, de uh szerint nincs peteérés?
Sziasztok!
Babát tervezünk a férjemmel, a második gyerkőcöt. Az első is nehezen jött össze,majdnem 18 hónap volt. Tavaly szeptemberben kezdtük el "gyúrni" a második gyermekre,de sajnos megint előjött az akkori probléma,rendszertelen menses. Februártól májusig szedtem a closti+ duphastont, rendszeresre állította a ciklusom,28-30mapra meg is jött. Június elején jött meg utoljára,majd a 14.napon voltam uh-n,ahol a doktornő nem látott domináns tüszőt. Ma délután 10-es teszttel pozitívat teszteltem, illetve mivel az esélytelenek nyugalmával gondolkodtam, csináltam a terhesteszt mellé egy ovulációs tesztet is,az is eléggé kétcsíkos lett. Mindkettő csík elég hamar, kb. 1,5-2 perc alatt kijött,és a terhesteszt is rózsaszín kétcsíkos. Lehetséges az ilyen,hogy elméletileg nincs peteérés? köszönöm a válaszokat és a tapasztalatokat. Krisztina
Ha a teszt két csíkos, akkor van hcg. Ha van hcg, van baba:)
Gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!