Ez lehet terhesség miatt van ?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Kérdésem kifejtem bővebben ! Szóval most vagyok menzesz elott 4 nappal ! Feltűnt,hogy nem érzékeny a mellem kicsit sem,pedig már 1 héttel menzesz elott iszonyat feszül,fáj,megduzzad. Szerintetek ez terhességre utalhat ? Volt aki ebből vette észre,hogy lehet teherbe esett ? -pé. Elott voltunk együtt 2-3 nappal . Tudom nem minden ciklus egyforma de ilyen nem volt még! 2.próbálkozós hónap. Plussz ilyenkor mar Görcsölök is mintha meg akarna jönni de most az sincs . Köszönöm a válaszokat előre is. ! :)2020. jún. 1. 11:55
1/13 anonim 

válasza:

Ezt előre nem lehet megmondani. Ha késik tesztelsz.
2/13 anonim 

válasza:

Jelen! Nekem még friss az élmény! Ovu utan mindig faj a cicim, ez most elmaradt! Nemvart elott 3 nappal kezdett fajni, akkor mar teszteltem predictorral es pozi lett! :)
3/13 anonim 

válasza:

Ez annyira egyéni...Nekem ugyan úgy fájt, mint máskor menzi előtt. A progeszteron miatt van, ami akkor is elkezd termelődni ovu után, ha sikeres a hónap és akkor is, ha nem.
4/13 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :) Dejoo.:) nekem van meg 4 napom. Max előtte 1 nappal tesztelek szerintem . Bár nekem 25 os tesztem van itthon 2 db :D Nem pocsékolom el előbb. Bár ha lenne egy érzékenyebb lehet holnap megcsinálnám. :D
2020. jún. 1. 12:19
5/13 A kérdező kommentje:
Értem. Csak az a fura,hogy eddig sosem volt ilyen,hogy ne fájna! :)
2020. jún. 1. 12:20
6/13 anonim 

válasza:

2-es vagyok! Nekem is egy gagyinone step 25-ös volt itthon, ellőttem poénból... azonnal megjelent rajta a halvany masodik csik, de amig elrohantam predictorért, eltunt a csik rola! A predictor mar egyertelmuen mutatta :)
7/13 A kérdező kommentje:
Dejo. Lehet akkor "poénból " enis reggel megcsinálom az egyiket:D hátha :) már olyan izgatott vagyok . :)
2020. jún. 1. 12:27
8/13 anonim 

válasza:

2-es vagyok! Megértelek :) én 8 hónap után teszteltem vegre pozit, az enyem igy nezett ki (amig el nem tunt a csik rola)
9/13 A kérdező kommentje:
Hűha. Latom irtó halvány volt :D szinte láthatatlan . :D de látom. Örülök neked szívből. És van azóta valami más tüneted?
2020. jún. 1. 12:39
10/13 anonim 

válasza:

Köszi 🥰 De igazabol egy 25-os teszt, nemvart elott 3 nappal delutani pisibol, csoda h ennyit mutatott :) Predictor mar csodaszep volt!
Nem sok tunetem van! A mellem faj hébe-hóba, mensiszerű görcsok! A nemvart napjan pokoli volt! Konkretan ugyanugy gorcsoltem, csak epp ver nem jott!
Annyi tunetem van, hogy minden kajat durvan sósnak erzek, ehes vagyok allandoan de nem kivanok semmit es semmi sem esik jol! De hanyinger es tarsai, semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!