Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Félek, hogy meddő leszek az...

Félek, hogy meddő leszek az évek óta tartó gombás fertőzés miatt? Ad valaki tanácsot?

Figyelt kérdés
Hamarosan szeretnénk már babát. Azt mondta az orvos, hogy a vírusos-gombás fertőzés nem befolyásolja a terhességet, de én ezt nem hiszem el, ráadásul így szexelni sem egy élvezet, nyilván kerüljük is, ezért férjemet nem vizsgálták, nyilván, ha nem jár bennem, nincs baja, a többit megoldjuk máshogy. Kezeltek már mindennel, cukrom jó, vasam alacsony, de az is értéken belül van. Egyszerűen nem.múlik.el. Évek óta. Kezdetben nem foglalkoztam vele, ezt bevallom, sokáig kezeletlen volt. Vagyis voltam orvosnál, de annyira félrekezelt, hogy nem mertem menni, ekkor még tini voltam. Váltsak nőgyógyászt, vagy mit csináljak már? Tapasztalatokat szeretnék.

2020. máj. 18. 10:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%

Nekem ugyan ez, 12 éves korom óta folyásom volt de csak 19 évesen jutottam el nőgyógyászhoz. 1 évig voltam kísérleti nyúl az orvosoknál, a pénzt nagyon szívesen elfogadták de segíteni nem tudtak, sőt csak rosszabb lett.

Én a Candida fogyókúrát javasolnám, én azért nem kezdtem bele mert 47 kiló vagyok össz-vissz.

Amúgy szerintem a teherbeesést nem befolyásolja de elég nagy gond az is hogy fáj az aktus.

2020. máj. 18. 10:18
 2/23 anonim ***** válasza:
77%

Ezen már a nőgyógyász nem tud segíteni.

Az egész szervezetedben jelen van a candida.

Keress egy szakembert, aki ír neked olyan étrendet, ami helyre tesz. Lehet, hogy gyógyszeres kezelés is kell mellé, ezt majd mondani fogják.

2020. máj. 18. 10:23
 3/23 anonim ***** válasza:
84%

Próbáltál diétát pl. finomított cukor, liszt kerülése?

Valamint fontos a pamut bugyi használata, otthon meg sokat lenni fehérnemű nélkül, úgy aludni stb.. Wc után mosakodni érdemes. A papírt elölről hátrafelé törölni, nem fordítva, mert akkor a hüvely felé vihetsz kórokozókat a végbél felől.

Esetleg, ha hiszel az ilyenben természetgyógyászt is felkereshetsz a problémáddal.

2020. máj. 18. 10:28
 4/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Én is csak 50 kiló vagyok...

Nem fáj az együttlét, hanem nem valami "gusztusos" , szerintem nem kell ecsetelni, miért... :(

Felkeresek egy másik orvost.

2020. máj. 18. 10:28
 5/23 A kérdező kommentje:
#3 Ezeket már mind próbáltam. Gomba tenyesztes sem volt, nem tudom, hogy Candida-e, vagy sem, és csak annyit mondott, egyek sok kefírt és ne idegeskedjek.
2020. máj. 18. 10:29
 6/23 A kérdező kommentje:
Anonim, nem, nem teszi be és gondolom te még soha nem küzdöttél ilyen gonddal. De köszi, hogy idehánytad a haszontalan válaszodat egy olyannak, akit esetleg meddővé tesz egy olyen betegség. Mert hogy hosszabb távon azt okozhat.
2020. máj. 18. 10:36
 7/23 anonim ***** válasza:
21%
Az orvosodtól kellene tanácsot kérni, mert ő biztosan jobban tudja, hogy mi bajod és milyen hatása lehet, mint mi itt.
2020. máj. 18. 10:36
 8/23 A kérdező kommentje:

Kértem. Nem segített. Ez meg egy kérdezős oldal. Nyilván tisztában vagyok vele, orvost is váltok, de attól még másnak lehet tapasztalata. Ismétlem, ez egy kérdezős oldal. De látom itt tényleg nem lehet kérdezni semmit... :D

Tovább nem követem a kérdést.

2020. máj. 18. 10:38
 9/23 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező nem, nem volt még ilyen gondom, valóban, nyilván bármikor előfordulhat velem is, mert a hüvely ph-ja könnyen felborul, de hogy ilyenkor a dugás az utolsó ami eszembe jutna, az is tuti biztos.

Ezen túl mindent elmondtak, étrend, higiénia, fehérnemű, teafaolaj, probiotikumkúra, fogamzásgátló mellőzése, de gondolom az nem játszik, ha gyereket akarsz.

2020. máj. 18. 10:41
 10/23 anonim ***** válasza:
28%

Volt egy notórius gombás ismerősöm amúgy, aki egy HPVtanya volt, , folyton küldözgette a leleteit (mert ki tudom értékelni), azóta (4 év telt el) két gyerek anyja, semmi sem lehetetlen.

Le lehet pontozni, gondolom mifélék tették. :D

2020. máj. 18. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!