Félek, hogy meddő leszek az évek óta tartó gombás fertőzés miatt? Ad valaki tanácsot?
Ha még nem próbáltad, akkor szerintem próbáld ki ezt. Natúr, de nagyon erős gombaölő. Nekem is többször előjött ilyen probléma, de ez mindig segít. Én megelőzés miatt is minden nap szedem, napi egy darabot, így az ára sem vészes. Amíg még fennáll a fertőzés, addig mondjuk megéri napi kétszer szedni.
Szia kérdező!
Ugyan ebbe a cipőbe jártam hosszú éveken keresztül mint Te. Valamennyire sikerült visszaszorítanom grapefruitmag csepp ehinaceával, ezt belsőleg kell szedni.
A hajamat mindig külön mosom az esetleges korpa és a koszos hajlé miatt.. lehet hülyeség de nem valami higiénikus zuhanyzás közbe mosni.
Akkor ami nagyon fontos és lehet hogy ez volt a megoldás a problémámra az az hogy tamponról váltottam betétre, éjszakára is nappalra is.. száműztem a tampont!! Kényelmetlen az tény, de azonnal kitisztul és nem marad bent akár órákat is a teli vattadarab amitol elkezdenek szaporodni a bacik.
Ami még nagyon lényeges a pamut bugyik!! A fehérnemüket mindenképp mosd külön a többi ruhátol, főleg zokniktól és 60 fokon! És ha már pamut bugyi akkor a vasalással is tudod fertőtleníteni.
Szia.
Bàr nem nekem nem volt ennyire durva,mint neked, làny koromban sokszor elkaptam én is. A nődoki nekem is azt ajànlotta, mint utolsó csinàlt. Betétet hasznàlok èn is. Sokkal egèszségesebb!
Amúgy a napokban olvastam épp, hogy valakinek a cbd olaj segített. Meg lehet próbálni azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!