Két nap késés, de negatív teszt, lehet ez még baba?

Nem sürgetjük, nem stresszelünk. Egyszerű kérdést tettem fel, hogy más járt-e így vagy fölöslegesen lövöm el a teszteket.
És nekünk ezek indokok, még ha neked nem is. Sajnos nem tehetem meg, hogy itthon üljek fizetés vagy ellátás nélkül, így ha nem jön össze a baba, akkor vissza kell mennem dolgozni. Es igen, akkor fel is függesztjük a baba projektet, mert nem akarom 1-2 hónap után megint szarban hagyni a munkahelyem. Mert nekem a terhesség 9 hónap táppénzt jelent az előzményeim miatt.
Valóban nem vágyunk rá mindenekfelett, két lány mellé szerettünk volna egy fiút, ha úgy alakul. Nem alakult, ez van. Nem esünk kétségbe, csak kiváncsi voltam.

Mert pénzből élünk? Mi is meg a már meglévő két gyerek is. Ráadásul ki tudja mikorra sikerülne. Az első gyerek második hónapban jött össze, a második elsőre. Öregszem, ez van. Ha jönni akar, jön, nem védekezünk, de nem is tervezünk vele.
A nagyobb csalódás, hogy annyira terhesnek éreztem magam. Fájó mellbimbók, alhasi feszülés, szagérzékenység, émelygés. Valószínűleg az agyam viccelt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!