Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két nap késés, de negatív...

Két nap késés, de negatív teszt, lehet ez még baba?

Figyelt kérdés
2020. máj. 31. 13:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%
Jajj lejár a gyes, és? Akar gyereket? Bár ezek szerint már van... És ha már újra dolgozol, akkor mi van? Szerintem nem is akarod ezt igazán, ezek elég rossz kifogások...
2020. máj. 31. 18:07
 12/22 A kérdező kommentje:
Hát nem is az volt a célom, hogy neked megfelelő kifogásokat keressek. Nem is tartozom neked elszámolással. Es igen, van kettő.
2020. máj. 31. 18:12
 13/22 anonim ***** válasza:
68%
Akkor meg elég az neked, úgy tűnik még sok is, ilyen agyiszinttel...
2020. máj. 31. 18:28
 14/22 A kérdező kommentje:
Remélem neked egy sincs, ilyen rosszindulattal.
2020. máj. 31. 18:44
 15/22 anonim ***** válasza:
51%
Ha valaki kettőnk közül rosszindulatú, az pont nem én vagyok, egy szóval nem írtam olyat, mint te, hogy remélem nem lesz több gyereked... Csak kiverte a biztosítékot az ostobaságod. Ezek nem indokok, pláne, ha, ahogy írod, már idősebbek vagytok, gondolom tisztában vagy azzal, hogy bizonyos kor felett sokkal kevesebb az esély a sikeres fogantatásra. Ezt gondolom tudtátok, amikor belevágtatok. Ha sürgetitek a dolgot, az meg egy plussz stressz, ami miatt megintcsak nehezebben fog összejönni...
2020. máj. 31. 19:20
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem sürgetjük, nem stresszelünk. Egyszerű kérdést tettem fel, hogy más járt-e így vagy fölöslegesen lövöm el a teszteket.

És nekünk ezek indokok, még ha neked nem is. Sajnos nem tehetem meg, hogy itthon üljek fizetés vagy ellátás nélkül, így ha nem jön össze a baba, akkor vissza kell mennem dolgozni. Es igen, akkor fel is függesztjük a baba projektet, mert nem akarom 1-2 hónap után megint szarban hagyni a munkahelyem. Mert nekem a terhesség 9 hónap táppénzt jelent az előzményeim miatt.

Valóban nem vágyunk rá mindenekfelett, két lány mellé szerettünk volna egy fiút, ha úgy alakul. Nem alakult, ez van. Nem esünk kétségbe, csak kiváncsi voltam.

2020. máj. 31. 19:46
 17/22 anonim ***** válasza:
De miért fontosabb a munkahelyed, mint a saját boldogságotok?
2020. máj. 31. 20:15
 18/22 A kérdező kommentje:

Mert pénzből élünk? Mi is meg a már meglévő két gyerek is. Ráadásul ki tudja mikorra sikerülne. Az első gyerek második hónapban jött össze, a második elsőre. Öregszem, ez van. Ha jönni akar, jön, nem védekezünk, de nem is tervezünk vele.

A nagyobb csalódás, hogy annyira terhesnek éreztem magam. Fájó mellbimbók, alhasi feszülés, szagérzékenység, émelygés. Valószínűleg az agyam viccelt meg.

2020. máj. 31. 20:21
 19/22 anonim ***** válasza:
Megjott azóta?
2020. máj. 31. 20:41
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem
2020. máj. 31. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!