Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma kellett volna megjönnie,...

Ma kellett volna megjönnie, de nem jött (15.dpo). A teszt negatív. Ilyenkor mi van? Sosem volt még ilyen.

Figyelt kérdés

Predictorral teszteltem, tisztában vagyok vele hogy ilyenkor már rég pozitívnak kellene lennie. Kisfiamnál már a 10.dpon az volt.

Ovuláció napja biztos, csak aznap voltunk együtt.

Pms tüneteim sincsenek, pedig már menstruáció előtt pár nappal elkezdődnek. Mindig hajnalban jön meg.

Mi lehet a baj?

2020. máj. 18. 08:46
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Még előtted az egész nap...nem biztos, hogy nem fog megjönni. Az ovuláció napjában nem lehetsz 100%-ig biztos. Lehet csak szimplán késik, lehet, hogy terhes vagy viszont akkor később fogant. A testünk nem egy gép. Ha pár nap múlva se jön meg akkor tesztelj újra.
2020. máj. 18. 09:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocsi azt nem írtam, hogy lh teszteltem, és hőgörbét is vezeték, azért tudom pontosan az ovu napját.
2020. máj. 18. 09:11
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Reggel 9 óra van. Még simán megjöhet. Sőt az se kizárt hogy csúszik egy napot mondjuk. Ezért szokták mondani hogy 1-2 nap késésnél tesztelj. Nem rögtön ahogy kipattan a szemed és még nem vérzel
2020. máj. 18. 09:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek csak később mutatja ki a teszt, de az is lehet, hogy csak késik (de mivel ma kell megjönnie, még nem is késik). Nekem múltkor egy hetet késett, és sosem szokott. Tesztek negatívak, majd megjött, ennyi.
2020. máj. 18. 09:26
 5/10 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves vagy, de nyilván nem most keltem, dolgozom.

A luteális szakasz tudtommal nem változik, mert az ÁLLANDÓ, évek óta hőgörbézek, eddig mindig ugyan olyan hosszú volt, és mindig hajnalban jött meg. Mint ahogy fent is írtam, tudom hogy nem vagyok terhes, mert azt már rég kimutatná. Először értelmezd a kérdést mielőtt válaszolsz légyszíves..

2020. máj. 18. 09:31
 6/10 Horaires ***** válasza:
80%
Márpedig az emberi szervezet nem időzített bomba, akárhogy figyelgeted. Várj pár napot, aztán tesztelj újra.
2020. máj. 18. 09:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem időzített bomba az emberi test, DE a luteális szakasz fix.... Az nem fog változni. Hosszabb ciklus akkor lesz, ha később van ovu, vagy nincs ovu, vagy terhesség van, vagy hormonális gond.

Kedves kérdező, ovu után 16 nappal már biztosan kell mutatnia. Ma még simán meg is jöhet. De pozi ovu teszt után is teszteltél? Mert nekem akkor szokott késni, ha nem reped a tüsző és folyamatosan pozitívnak tűnő tesztjeim lesznek. De akár lehet valamelyik hormonprobléma kijött nálad, és azért késik. Sajnos pozitív tesztig vagy mensiig nincs mit tenni, várni kell.

2020. máj. 18. 11:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ utolsó, remélem nem hormon gond, azért is paráztam be... Ovuteszteltem utána is, pozitív napon este voltunk együtt, másnap negatív volt. Utána már nem voltunk együtt, ezért sem értem mi van...
2020. máj. 18. 11:28
 9/10 anonim ***** válasza:
81%

Ma kellett volna megjönnie...vagyis még bármikor megjöhet, hisz még ma van. Arról nem beszélve, hogy minden szervezet más. Ha netán terhes vagy, nem feltétlen termelődik mindenkinél úgy a hcg, hogy szinte még terhes sem az illető, de már pozitív a teszt. Sőt, még ugyanannak a nőnek sem egyforma az összes terhessége.

Egyébként meg a nők nem gépek, hogy minden hónapban minden pontosan ugyanúgy és ugyanakkor történjen. Még egy 20 éve beállt ciklussal rendelkező nőnél is előfordul késés, kimaradás mindenfajta különösebb ok nélkül. Szóval várj 2-3 napot és ha nem jön meg addig, akkor tesztelj újra.

2020. máj. 18. 15:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Mizu azóta veled? 😊
2020. máj. 31. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!