Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulacio utan magasan van de...

Ovulacio utan magasan van de nem elegge, es cikk cakkos a hom?

Figyelt kérdés
Elso mérős honapom. Sokat tajekozodtam, mit hogyan kell. Most viszont megakadtam. 36,2-36,4 kozott mozog az alaphom. Ovu utan szép lassan felment a hom 36,8ig, majd visszaesett 36,6ig, es masnapra megint 36,9 majd ujra 36,6. Miert ugral ennyire? Eleg magas ez igy? Felek, hogy keves progeszteron miatt. Ha baba lenne ez igy jonak vagy rossznak szamitana? Volt mar vetelesem, tobbek kozott ezert is homerozok..
2020. máj. 31. 07:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Amikor hőmérőztem, hasonló alapértékeim voltak, aztán mikor megfogant a baba, stabilan 37 fölé ment. Néhány ilyen nap után csináltam tesztet, akkor már szépen kimutatta. Előtte ugrált nekem is, akkor a doki szerint gond volt a peteéréssel, azt rendbe kellett rakni.
2020. máj. 31. 08:16
 2/5 A kérdező kommentje:
De nekem nem ugral ossze vissza :) az ovum egyértelmű, csak a magas hok nem egyforma magasak, hanem van h kicsit alacsonyabb. De a legalacsonyabb is minimum 0,4gyel magasabb curvernel
2020. máj. 31. 09:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk, tudom, attol nem egyertelmu a tuszorepedes sajnos
2020. máj. 31. 09:53
 4/5 anonim ***** válasza:
A terhesség elejétől nekem 37 és 37,1 volt, nem volt ennél nagyobb ugrás, ezért írtam.
2020. máj. 31. 11:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Ertem, köszönöm, hogy irtal
2020. máj. 31. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!