Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség, cikk cakk görbe?...

Terhesség, cikk cakk görbe? Van okom aggódni?

Figyelt kérdés
Kb 5-5,5 hetes terhes vagyok,de a görbém még mindíg tiszta cikk cakk. Persze megfogom kérdezni az orvost,hogy miért? De csak jövőhét utáni kedden megyek! Volt valakinek hasonló? Ha igen,miért van ez? Valami hormon? Fontos ,hogy fennt maradjon a hő? (Görbe szerint ovum sem volt). Nagyon félek,hogy elmegy a baba!
2016. jan. 22. 09:25
 1/9 mandiga ***** válasza:
Feltennéd a görbéd? Ha baba van, akkor többet ártasz azzal, hogy idegeskedsz. Nagyon sok nő a hőjét sem méri, én sem mértem, csak pár hónapja kezdtem el. Mikor terhes voltam, az elején éreztem, hjogy magasa hőm, de csak délután, délelött soha. A 37-et nagyon megérzem. A hőre sem igazán lehet adni.
2016. jan. 22. 09:31
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen persze! [link]

Most pont 3-4 napja iszom a palástfű teát,azóta szinten van a hőm. Be sem írtam a terhességet,nehogy ne engedjen tovább írni és lezárja a hónapot. Amíg nem megyek dokihoz,mérni szeretném hogy megmutathassam neki.

2016. jan. 22. 09:38
 3/9 mandiga ***** válasza:

Cikk-cakk görbével is születtek már babák, szép görbével meg sikertelen lett. Mindenre van példa. A tiéd valóban nagyon cikk-cakkos. Amúgy valószinű, hormoningadozás. A palástfű tea jó, amint látom segít is, úgyhogy igyad nyugodtan. Én is ittam, de nekem attól még cikk-cakkos maradt, nem annyira mint a tiéd. Most abbahagytam, és az E vitamint szedem.

A fertilyti szerint nekem sem volt ovum.

Szorítok, hogy minden rendben legyen!!!

2016. jan. 22. 09:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj, lehet a hőmérőd rossz...digitális? nekem is az van, meg mértem 3x egymás után vele a hőm... 37,4, 36,7, aztán meg 36,9 lett...egymás után...azóta nem hiszek neki...és nem aggódom a hőm miatt, azzal én is csak ártanék a babának...ha baj van, úgyis jelzi, nem a hődön veszed észre...
2016. jan. 22. 09:50
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Igen,úgy tűnik ez most beválik! Mármint a palástfű! E vitamint is szedtem,de nem mertem végig! Azt sem tudom mikor foganhatott,mert 2 naponta együtt voltunk. Elképzelni sem tudom az ovum időpontját,bár azthiszem ez már nem is fontos! Menstruációmhoz húzta a gép az ovut de akkor együtt sem voltunk,meg láthatóan nem is akkor volt ! Mindíg 5 percig mérem a hőm és ugyanabban az időben. Nyelv alatt.

Kérhetek hormonsort majd a dokitól? Vagy ő alapból beutal majd?

Az a fura,hogy most az ég világon semmit sem érzek. Talán a mellemben mintha izomláz lenne,de ezen kívűl semmit.

2016. jan. 22. 09:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Digitális igen! Ezt kipróbálom:) megfogom mérni reggel egymás után 3x is,mert lehet tényleg ott van a baj!
2016. jan. 22. 09:53
 7/9 A kérdező kommentje:
O
2016. jan. 23. 11:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Na fussunk neki újra:) szóval azt akartam írni,h ok..mától nem iszok palástfű teát! Vissza akar jönni. Nem esik jól. Mit ajánlanátok helyette?
2016. jan. 23. 11:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Minden rendben ment?
2017. nov. 6. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!