Terhesség, cikk cakk görbe? Van okom aggódni?
Igen persze! [link]
Most pont 3-4 napja iszom a palástfű teát,azóta szinten van a hőm. Be sem írtam a terhességet,nehogy ne engedjen tovább írni és lezárja a hónapot. Amíg nem megyek dokihoz,mérni szeretném hogy megmutathassam neki.
Cikk-cakk görbével is születtek már babák, szép görbével meg sikertelen lett. Mindenre van példa. A tiéd valóban nagyon cikk-cakkos. Amúgy valószinű, hormoningadozás. A palástfű tea jó, amint látom segít is, úgyhogy igyad nyugodtan. Én is ittam, de nekem attól még cikk-cakkos maradt, nem annyira mint a tiéd. Most abbahagytam, és az E vitamint szedem.
A fertilyti szerint nekem sem volt ovum.
Szorítok, hogy minden rendben legyen!!!
Köszönöm szépen! Igen,úgy tűnik ez most beválik! Mármint a palástfű! E vitamint is szedtem,de nem mertem végig! Azt sem tudom mikor foganhatott,mert 2 naponta együtt voltunk. Elképzelni sem tudom az ovum időpontját,bár azthiszem ez már nem is fontos! Menstruációmhoz húzta a gép az ovut de akkor együtt sem voltunk,meg láthatóan nem is akkor volt ! Mindíg 5 percig mérem a hőm és ugyanabban az időben. Nyelv alatt.
Kérhetek hormonsort majd a dokitól? Vagy ő alapból beutal majd?
Az a fura,hogy most az ég világon semmit sem érzek. Talán a mellemben mintha izomláz lenne,de ezen kívűl semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!