Facelle terhességi teszten kinek mikor lett egyforma erős a két csík?
Egyáltalán lesz-e egyforma erős?
Első baba, első pozitív tesztjeim életem során.
Nagy az öröm, de máris ezer kérdés, hogy “ez normális?”
Nem várt előtt egy nappal (felső) és a nemvart napján (alsó) ilyenek lettek (bocs a szétszedesert):
Mivel ez elég érzékeny teszt, azt hittem szemmel láthatóan erősödni fog egy nap elteltével is.
Köszönöm a válaszokat előre is! ❤️
Persze, tudom. Csak annyit hallani, hogy ha nem erősödik, akkor kémiai, méhen kívüli, el fogsz betelni, stb.
És azt is tudom, hogy nem vagyunk egyformák, mindnekinek másképp termelődik a hcg.
Én csak szimplán tapasztalatokra lennék kiváncsi :)
Ok, tedd el ezeket a teszteket, örülj neki, hogy pozitív lett. Menj el sétálni, nézz meg egy sorozatot, olvass könyvet, próbálj ki új recepteket, fesd ki a lakást, valamit kezd magaddal. Nem kell erre a témára ennyire rápörögni.
Nem kell erősödnie, mivel nem minden napszakban egyforma a vizeletben a hcg koncentrációja, így talán mindig olyankor tesztelsz, amikor épp nem annyira erős, illetve egyénileg is változik, hogy kinek mikor erős/gyenge.
A (sokkal) halványabb is pozitív, hagyd abba a tesztelgetést!
(Nem mellesleg sajnos vetélés után is még napokig vagy akár hetekig pozitív a teszt, szóval ez abszolút nem irányadó!)
Ilyen volt mint a tiéd, a nem várt időpont előtt 2 nappal.
Nem várt után 3 nappal is csináltam egyet, akkor már ugyanolyan erős volt a két csík :)
24 hetes kismama
Az enyém ilyen volt. Nagyon lassan akart erősödni. Ahhoz képest hogy 10es teszt, a 25ös ugyan ilyenen amit a müllerbe lehet kapni csak lila színű már erősebben kijött a tesztcsik mint a kontroll amikor a facelle még nem volt egyforma erősségű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!