Gratulálok Nektek❤❤❤❤
A 9es válaszolótól szeretném megkérdezni, h mennyi idő kellett az újabb csodához? 😍 Van valami jó tipped, természetesen az aktív együttléten kívül 😂. Nekem tegnap megint megjött és olyan szomorú vagyok. 2,5 éve próbálkozunk és pont rávettem a párom, hogy ő jön a vizsgálatok terén. Erre terhes lettem. Januárban volt a műtét és vártunk 3hónapot , most újra próbálkozunk. Eszem a méhpempőt és a barátcserjét és természetesen aktívan sexelünk 😂😂.
Sziasztok! Igértem, hogy jövök :)
Nos, 2 petezsákom van, az egyikben csak szikholyag, a másikban élő embrió szívnűködéssel! Szóval valóban ikreknek indult, de valoszinuleg az egyikőlyuk felszivodik :)
Szia Kérdező! Mi újság? Megmaradt mindkét baba? Nem lehet, hogy a másik csak kisebb volt és azért nem volt még embrió?
Remélem jó hírrel szolgálat majd ☺️
Hogy vagytok?
Gratulálok! Nőjön nagyra a kis pocaklakó! ☺️ problémamentes terhességet kívánok! Élvezd minden percét 😘
18-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!