Valaki tesztelt mar menzesz elott 7 nappal? Mi lett az eredmény . ?
Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 20:22
11/13 anonim válasza:
Első vagyok megint. Gondolom, hogy nem te voltál kérdező. :) Annyit hozzátennék, hogy én azért kiszámoltam a beágyazódás lehetséges kezdetét a peteéréstől és utána teszteltem. Aznap enyhe pecsétlésem is volt. (beágyazódás idején fellépő vérzés, amit pár okos itt szintén tagad, hogy létezne 😃) Mivel tudtam, hogy jóval előbb volt a peteérésem, így mertem csinálni egy tesztet ilyen hamar, de nyilván nem vertem volna falba a fejem, ha negatív, mivel tudtam, hogy nagyon korai. És voálá, jelenleg 9 hetes terhes vagyok. Nekem így volt jó, többévnyi sikertelen próbálkozás után pont teszek rá, kinek nem tetszik, hogy korán teszteltem.
12/13 anonim válasza:
11-es, ahogy írod is jóval korábban volt ovud, tehát neked nem 7 nappal korábban volt pozi a teszt, mivel nem a megszokott időre vártad a mensit... ha korábban van ovu, korábban van a ciklus vége is. Tehát a te sztorid azért más, tök normális, ha korábban van ovu akkor korábban van minden, de maga a beágyazódási folyamat, ahogy ki is számoltad, rendelkezik egy minimum idővel. Ami ugye ritkább jelenség. Ovu után 1-2 nap míg találkozik a petesejt a spermiummal, utána még 1 nap míg eljut a méhbe, majd minimum 5 nap mire beágyazódik ( ez ugye amúgy inkább7-8 szokott lenni, de a minimum ugye azt jelenti, hogy igen lehet 5 nap is) majd még kell!!!! két nap mire lesz annyi hcg a vizeletben amit kitud mutatni egy érzékeny teszt. Nos, ha minden eslőre a legrövidebb időn belül teljesül, akkor 9 nappal ovu után már, lehetséges a pozi teszt, de még hangsúlyozom, ez ritkább, hogy minden elsőre. Utána napról napra nő az esély, hogy legyen pozi teszt. De 9 nap kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!