Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok 14. Dpo-n, pozitív...

Ma vagyok 14. Dpo-n, pozitív tesztekkel! Létezik, hogy már most iszonyatosan éhség kínoz?! 3 óránként megéhezem, de annyira, hogy faj az éhség és korog a gyomrom!

Figyelt kérdés

2020. máj. 27. 06:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na be**arnèk ha ikreid lennének. Persze véletlen egybe esés lenne . Azért ird meg majd ha meg tudod,hogy 1 vagy 2 baba . Vagy 3 ! :P 😊😍
2020. máj. 27. 14:48
 12/15 A kérdező kommentje:
Mindenkepp megirom! Juni 16-án megyunk uh-ra, akkor leszek 6+4 🥰
2020. máj. 27. 14:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Jojo. :D
2020. máj. 27. 15:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia! 13 dpo-tol kezdve egész nap csak ennék. 11 dpon volt először pozitív a teszt.

A napom úgy néz ki hogy megeszem a reggelit, eltelik fél óra, és farkas éhes vagyok megint. Mindig csak a következő kajára tudok gondolni. Igyekszem étkezések között gyümölcsöt vagy joghurtot, korpás kekszet enni. Abszolút átérzem a helyzetet :D

2020. máj. 30. 07:43
 15/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Igértem, hogy jövök :)

Nos, 2 petezsákom van, az egyikben csak szikholyag, a másikban élő embrió szívnűködéssel! Szóval valóban ikreknek indult, de valoszinuleg az egyikőlyuk felszivodik :)

2020. jún. 16. 20:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!