A petefészek szurkálás ovuláció előtt, vagy után jelentkezik?
Figyelt kérdés
Elsősorban azoktól kérdezném, akik valamilyen módon komolyabban figyelik magukat, én egyenlőre a naptárra hagyatkozom. Viszont azt nem tudom hogy ovu előtt, vagy után szúr. Következő ciklusban szeretnék ovutesztet kezdeni. Most sikerült először naggyából időben együtt lenni, eddig nem is nagyon foglalkoztam vele, hogy ez a tünet mikor jelentkezik. Naptár szerint csütörtökön volt az ovulációm, viszont tegnap este kezdett el szúrni, és ma reggel még éreztem. Szombat hajnalban voltunk együtt.2020. máj. 24. 14:39
1/2 anonim válasza:
Nekem előtte jelentkezett mindig oár nappal.
2/2 anonim válasza:
Nekem előtte pár nappal, ovu teszteltem pár hónapot es kiderült h utánna 1-2napig is érzem gyengébben szóval nem tudok csak erre hagyatkozni, hogy mikor van pontosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!