Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csalódtam a férjemben, ti...

Csalódtam a férjemben, ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk házasok, 32 évesek vagyunk. Kislányunk most 1 éves. A férjem mindig 2 gyereket akart, én 1-et, de "rábeszélhető" lennék egy 2-ra. Múlt hónapban lecsúszott az óvszer, most pedig már 3 napja késik, és akárhogy is akarom nem tudom felidézni, hogy mikor történt, mennyire voltam PÉ Közelben.

Ma kérdezte, hogy megjött-e már, én mondtam, hogy nem, de amúgy sem hiszem, hogy terhes lennék, erre ő, hogy úgyis abortusz lenne, mert a lányunk még kicsi, és későbbre terveztük a 2. Babát.

Kiakadtam, mondtam, hogy úgysem vetetném el, ezen eléggé összevesztünk. Sosem volt abortuszom, nem is szeretnék, de ha megtartanám, akkor mi lenne a kapcsolatunkból? Vagy nevelnék egyedül 2 gyereket, vagy várnám, hogy megbékéljen vele?

2020. máj. 18. 22:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%
Nem ertem miert vagy felhabordova. Leegyszerűsítve nem terveztetek most gyereket, érthető, hogy neki az abortusz a megoldas. Ezért kell ezekről a dolgokról meg9a kapcsolat elején beszelni. Vallás, gyerekvállalás, abortusz és gyermeknevelés alapdolgok, ezekben egyett kell érteni, különben reménytelen a kapcsolat
2020. máj. 19. 09:23
 12/16 anonim ***** válasza:
25%
Ja, én se értem miért neked áll feljebb, mikor eleve te is akartál másodikat.
2020. máj. 19. 09:25
 13/16 anonim ***** válasza:
20%
*nem is akartál
2020. máj. 19. 09:27
 14/16 anonim ***** válasza:
79%

Ennyi értetlen embert itt.

Tök mindegy hogy tervezték vagy nem, milyen farok dönt már önmaga arról, hogy a felesége igen is megy a műtőasztalra, és ab lesz? Punktum.

Talán le kellett volna ülni, elmondania hogy úgy érzi erre most nem áll készen, és beszéljétek át az abortusz lehetőségét. Nem az, hogy rándít egyet a vállán, és a legnagyobb nyugalommal fektet fel a műtőasztalra, mintha ez csak egy tüsszentés lenne. Ja végülis nem az ő teste.

És akkor jönnek itt egyesek a kommunikációval. Hát a kedves férj se jeleskedik épp benne, de az gondolom mindegy,

2020. máj. 19. 10:38
 15/16 anonim ***** válasza:
30%

14!

"A férjem mindig 2 gyereket akart, én 1-et,..."

"hogy úgyis abortusz lenne, mert a lányunk még kicsi, és későbbre terveztük a 2. Babát."

Miután a ni nem akart második gyereket, szertnem egyértelmű, hiyg a pasi így reagált.

Továbbra is, eh egy olyan téma, amiről a kapcsolat elején kell beszelni, nem 5 év házasság után.

2020. máj. 19. 10:48
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Kiakadtam, mondtam, hogy úgysem vetetném el, ezen eléggé összevesztünk. Sosem volt abortuszom, nem is szeretnék, de ha megtartanám, akkor mi lenne a kapcsolatunkból? Vagy nevelnék egyedül 2 gyereket, vagy várnám, hogy megbékéljen vele?"

Ezek alapján, igen két választás van.

Megtartod, és vagy megbékél, vagy nem.

2020. máj. 19. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!