Hogy nem veszi észre valaki, hogy terhes?
Mai sztori alapján felbuzdulva.. az utcánkban lakik egy 15 éves lány, ma tudta meg hogy 6!!! hónapos terhes. Állítólag menstruált végig. Én ezt komolyan nem értem hogy lehet, oké mondjuk van valami vérzése de a hasa az nem egyik napról a másikra nő meg (ma láttam a lányt sok idő óta újra és elég látványos)
Illetve régen a tlc-n is ment az a műsor hogy “nem tudtam hogy terhes vagyok” amikor a nők szülés közben döbbentek rá hogy terhesek voltak..
Van itt valaki aki esetleg élt már át ilyet? Hogy lehet ez?

Érdekes az is,hogyha valaki csak szülésnél tudja meg hogy terhes,akkor azt se veszi észre ha valami mozog benne? Azért az eléggé hihetetlen hogy nem érzékeli valaki,mikor mozog a hasába a gyerek...
Na én meg ezt nem értem.

A barátnöm volt így, neki szüléskor derült ki a terhessége.
Eleve mindig kevés volt a menzesze, a terhesség alatt nagyjából ugyanannyi volt, ö nem vette észre, hogy változott volna.
Másodszor a hasa gyakorlatilag nem nött észrevehetöen. Én sem vettem észre de a munkatársai sem, pedig egészségügyi munkakört töltött be, kórházban dolgozott asszisztensként. Szóval sok orvos, növér látta naponta, nem tünt fel nekik sem.
A mozgások sem voltak túl erösek, neki nem tünt fel, mert egyébként is igen sokszor felfújta a kaja, igazán nem gondolta, hogy más lehet.
Ezen kívül egyszeri alkalom volt, amikor lefeküdt valakivel - alakuló kapcsolat, elsö szex óvszerrel, utána szakitás -, szóval igazán nem volt neki gyanus.
Aztán a munkahelyén erös "gyomor"görcsöket kapott, és a vizsgálat során derült ki, hogy megindult a szülés.
Nála nyilván sok minden összejött, de ennek ellenére lehetséges, csak ritkán.

Az ilyet valahogy én sem tudom elhinni. Akármennyi kiló lehet az ember, akkor sem, mert még egy túlsúlyosnak is látszik a végefelé a terhesség. A magzatmozgást meg nem lehet összekeverni mással, ahogy telik az idő.
Magamból kiindulva pedig, szerencsére nem szenvedek sem hányingertől, semmi panasztól, nincs hatalmas hasam pedig lassan 30 hetesek leszünk, de a cipőfelvétel igencsak nehézkes már. Abból azért megérzem, hogy baba van a pocakban.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!