Egy szimpla rákszűrésen észre veszi a nőgyógyász ha valaki pl.3 hónapos terhes, anélkül hogy arra külön megkérnék?
sztem igen mert nekem mindig megtapogatja a pocakomat hogy minden a helyén van -e és évente kétszer van ultrahang is amikor a fogamzásgátlót felirja mindig uh-zik hisz akár baleset is történhet és akkor esetleges terhességre nem írja fel hasból a gyógyszert .
szv. ha igazán odafigyel rád az orvosod és szakít rád időt nem futószallagon megy a rendelés akkor a negyedórás bent tartózkodás alatt van kenetvétel , hasi tapintás és uh. észre kell hogy vegye a korai várandósság jeleit.
Én 4 hetesen voltam doiknál rákszűrésen (akkor még nem maradt ki pont a mensim). Megtapogatta a hasam, de nem szólt semmit. Levette a mintát, én meg mentem haza. Aztán 1-2 nap múlva nem jött meg, csináltam tesztet, pozitív lett, így mentem a dokihoz vissza. Mondta még nincs meg a rákszűrés eredménye, én meg azt hogy nem is azért jöttem. :)
De egy három hónapos terhességnél csak több változás van már, elvileg meg kellene éreznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!