Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki nem veszi észre,...

Ha valaki nem veszi észre, hogy terhes, később hogy derül ki?

Figyelt kérdés

A kérdésem elméleti, mielőtt valaki nekem esne. :)

Tegyük fel, hogy valaki úgy lesz terhes, hogy nem veszi észre. Mert mondjuk megmarad a menzesz (van ilyen), vagy egyszerűen olyan rendszertelen, hogy nincs oka gyanakodni, legalábbis a szokásos időn belül.

Ha tehát a megszokott 3-6 hét helyett 8-10-12 hét után, vagy akár még később tűnik fel, ha gond van... ha ilyenkor tesztel valaki pl, ki fogja mutatni? Csak mert úgy tudom, hogy a HCG lecsökken később, csak az elején olyan magas.

Vagy egyáltalán, hogy derülnek ki az ilyenek? Csak ha véletlenül épp dokihoz megy az illető akármi miatt, vagy mikor már nőni kezd a pocak?

2018. júl. 29. 07:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a hcg lecsökken. Pár százezerről százezerre. :D A teszt pedig 25-től kimutatja.

Még szülés után is pozitív a teszt.

[link]

2018. júl. 29. 07:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem elég rendszertelen a vérzésem,és volt mikor egy hónap ki is maradt!Kb 2het késés után csináltam tesztet ami negatív lett!Derekam-mellem majd le szakadt annyira fájt,de betudtam pms tünetnek!De csak nem akart megjönni!Mivel a nodokim halkan szólva meddőnek nyilvánított,(tobb mint 1 éve probalkoztunk)azt gondoltam hogy nem is fogok tudni természetes úton teherbe esni.Mivel májusban volt meg utoljára a vérzésem,múlt 7en csináltam tesztet és olyan erős pozitív lett hogy majdnem leugrott a tesztről!Kedden megyek orvoshoz!

Szóval ha rendszertelen a vérzés,nehez kiszűrni hogy amit érez az ember,az pms tünet vagy terhes tünet!

28N

2018. júl. 29. 09:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Én poénból csináltam egy tesztet az első babámmal 40 hetesen (lejárt volna a teszz 2 héten belül, nem akartam kidobni). Erősebb volt a második, mint a kontrollcsík. 😊
2018. júl. 29. 10:21
 4/4 anonim ***** válasza:

A teszt kimutatja akkor is.

Láttam már néhány verziót: x hónap után csak eszébe jut, hogy "bakker, már 5 hónapja nem menstruálok". Aztán olyan is volt, aki elkezdte érezni a magzatmozgást, az lett neki gyanús...Olyan is volt, aki csak akkor jött be, mikor beindult a szülés és a sürgősségiről küldték fel, hogy azért fáj a hasa, mert gyereke lesz...Sőt, olyat is láttam, akit epilepsziás rohammal bevittek a sürgősségire, aztán kiderült, hogy eclampsiás rohama volt és terhes.

2018. júl. 29. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!