Szeretnénk megtartani, de jelenleg nem tudunk elköltözni?
Barátommal április 30-án voltunk együtt. Május 10-én kellett volna megjönnie, ezért ma vettünk egy tesztet. Ami nagy meglepetésre pozitív lett, pedig fogamzásgátlót szedek(jasminelle).
Mindketten szeretnénk megtartani, igaz nem terveztük. Másfél éve vagyunk együtt, tudom olyan kapcsolatba vállalnak legtöbben babát akik már több éve együtt vannak. Nekünk most így alakult. Lehet a korunk sem épp ideális(23,25) viszont mindketten jól keresünk. Ő jelenleg a mamájával él, én meg a szüleimmel.
Mindenképpen tervezd meg azt a verziót is, ha egyedül kell felnevelned. Csak a biztonság kedvéért.
Szerintem teremts olyan feltételeket, ami neked es a babának jó. Kezdj el ráhangolódni, babaszobát tervezni. Aztán kiderül, mit szól a párod, ő mit gondol. Beszélgessetek sokat, ne hagyjátok, hogy az idő majdmegoldja. Nektek kell megoldani.
Sok sikert!
,,Mindketten szeretnénk megtartani, igaz nem terveztük. "
Ha mindketten szeretnétek megtartani a babát, ő örömmel költözne össze veled.
Későbbi hozzászólásodban írtad, hogy majd idővel változik a hozzáállása.Ha nem változik akkor mi lesz?Lesz egy gyereked, akit nevelhetsz ő meg éli vígan az életét, max a gyerektartás utalásakor juttok eszébe.
Nem ti akarjátok együtt megtartani a babát, hanem TE szeretnéd megtartani.Amihez jogod van, elvégre keresel van egy szobád a szülői házba ahol élhettek, ha ezt szeretnéd tedd.De ne legyenek illuziók benned.A legtöbb 25 éves fiú nem szeretne apa lenni(tisztelet a kivételnek)
És addig neki nem lesz normális családja, amig a mama él?
Miért nem mész te is oda, vagy kerestek helyet ahol neki is van helye
"Biztos másképp fog hozzá állni ha megszületik."
Sajnálom, kérdező, de ez hiú ábránd. Nem fog. Azt fogja látni, hogy tök kényelmes neki, nem változik az élete, nem kell éjszaka gyereksírást hallgatnia, meg úgy egyáltalán nem kell vele foglalkoznia, és mégis elmondhatja magáról, hogy apa.
Ha veletek akarna lenni, megoldaná a mama mellett is. Nem akar veletek lenni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!