Szeretnénk megtartani, de jelenleg nem tudunk elköltözni?
Barátommal április 30-án voltunk együtt. Május 10-én kellett volna megjönnie, ezért ma vettünk egy tesztet. Ami nagy meglepetésre pozitív lett, pedig fogamzásgátlót szedek(jasminelle).
Mindketten szeretnénk megtartani, igaz nem terveztük. Másfél éve vagyunk együtt, tudom olyan kapcsolatba vállalnak legtöbben babát akik már több éve együtt vannak. Nekünk most így alakult. Lehet a korunk sem épp ideális(23,25) viszont mindketten jól keresünk. Ő jelenleg a mamájával él, én meg a szüleimmel.
Csak a lényeget nem írtad le. Miért is nem tudtok elköltözni (össze), ha olyan jól kerestek?
Egyébként van rá pár hónaptól, ha megtartjátok.
Tehát nem akar összeköltözni veled másfél év után de a gyerek hatalmas jó ötlet szerinted... :'D Ezt ugye te se gondolod komolyan?
Aki annyi elköteleződést se vállal, hogy együtt él veled annak hogy a francba jut eszedbe gyereket szülni???
A szüleid mit mondanak?
Te mit szeretnél? Neked ez jó így? Téged nem zavar, hogy a gyerek nem fog együtt élni az apjával hosszú távon?
Semmi gond
Ezt a gyereket egyedül vállalod, ezzel legyél tisztában.
Az a férfi, aki nem akar a várandós párjával összeköltözni, az csak mondja hogy akarja a babát.
Mert nem meri vállalni, hogy nem..
Nem gond, csak ne kergess illúziókat, hogy megváltozok.
NEM FOG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!