Mit tegyek, hogy szoptatás mellett megfoganjon a kistesó?
Figyelt kérdés
Az elválasztás egyelőre nem opció, ugyanis cicifüggő a másfél évesem. Szülés óta még nem jött meg a menstruációm.2020. máj. 13. 12:47
11/16 anonim válasza:
Nem a kérdésre válaszolok, inkább kérdeznék. Lassan 6 hós a kisfiam, de annyira leterhel, nem tudném most még bevállalni egy kistesót. 3x kel éjszaka szopizni, vannak extra nyűgös napjai. Alig akar elaludni, csak velünk hajlandó aludni a nagy ágyban, vagy a babakocsiban tologatom a nappaliban ebben a rossz időben hogy elaludjon... A ti gyerekeitekkel ilyen könnyű? Jaj irigyellek riteket :D
12/16 anonim válasza:
11
6 hónaposan ez volt nálunk is
Aztán jobb lett folyamatosan
Terhes lettem
Olyan 20 hetes lehettem amikor teljesen kifordult a gyerek..
Nem aludt..
Dacolt
Stb
Megszületett a baba
Hazamentünk
Átaludta az éjjelt..
Azóta hajnalban kel, átjön hozzánk..Alszik tovább..
Kicsi meg álombaba egyelőre.. ha így megy lesz 3. Baba
De nem 1,5 évre.. legalább 2,5..
10.
13/16 anonim válasza:
Nekem nappal nehéz babák voltak, viszont 2 hónapos koruktól átaludta mindegyik az éjszakát és később sem változott ez. 4-en vannak, 2 év a legnagyobb korkül, 1 hét híjás 1 év a legkisebb. 😊
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki érdemben válaszolt! Voltam a nőgyógyászomnál, szerinte nem kell amiatt aggódnom, hogy még nem jött meg, ez normális szoptatás mellett. A teherbe eséshez azt javasolta, hogy hagyjam abba a szoptatást, amit egyelőre nem szeretnék.
2020. máj. 15. 14:16
15/16 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es válaszoló! A 6 hós baba még nagyon pici, ennyi idősem még mi sem terveztük a kistesót. Nálunk a másfél éves is kétszer kel éjszaka szopizni és utána nem akar visszaaludni. Kitartás, idővel könnyebb lesz!
2020. máj. 15. 14:18
16/16 anonim válasza:
11es vagyok, köszi a megnyugtató válaszokat, mindenki csak azt hajtogatja hogy neki milyen tökéletes a babája, már azt hittem elrontottam valamit. Drukkolok a babához! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!