Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek, hogy szoptatás...

Mit tegyek, hogy szoptatás mellett megfoganjon a kistesó?

Figyelt kérdés
Az elválasztás egyelőre nem opció, ugyanis cicifüggő a másfél évesem. Szülés óta még nem jött meg a menstruációm.

2020. máj. 13. 12:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem a kérdésre válaszolok, inkább kérdeznék. Lassan 6 hós a kisfiam, de annyira leterhel, nem tudném most még bevállalni egy kistesót. 3x kel éjszaka szopizni, vannak extra nyűgös napjai. Alig akar elaludni, csak velünk hajlandó aludni a nagy ágyban, vagy a babakocsiban tologatom a nappaliban ebben a rossz időben hogy elaludjon... A ti gyerekeitekkel ilyen könnyű? Jaj irigyellek riteket :D
2020. máj. 13. 21:03
 12/16 anonim ***** válasza:

11

6 hónaposan ez volt nálunk is

Aztán jobb lett folyamatosan

Terhes lettem

Olyan 20 hetes lehettem amikor teljesen kifordult a gyerek..

Nem aludt..

Dacolt

Stb

Megszületett a baba

Hazamentünk

Átaludta az éjjelt..

Azóta hajnalban kel, átjön hozzánk..Alszik tovább..

Kicsi meg álombaba egyelőre.. ha így megy lesz 3. Baba

De nem 1,5 évre.. legalább 2,5..

10.

2020. máj. 13. 21:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem nappal nehéz babák voltak, viszont 2 hónapos koruktól átaludta mindegyik az éjszakát és később sem változott ez. 4-en vannak, 2 év a legnagyobb korkül, 1 hét híjás 1 év a legkisebb. 😊
2020. máj. 13. 22:16
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki érdemben válaszolt! Voltam a nőgyógyászomnál, szerinte nem kell amiatt aggódnom, hogy még nem jött meg, ez normális szoptatás mellett. A teherbe eséshez azt javasolta, hogy hagyjam abba a szoptatást, amit egyelőre nem szeretnék.
2020. máj. 15. 14:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es válaszoló! A 6 hós baba még nagyon pici, ennyi idősem még mi sem terveztük a kistesót. Nálunk a másfél éves is kétszer kel éjszaka szopizni és utána nem akar visszaaludni. Kitartás, idővel könnyebb lesz!
2020. máj. 15. 14:18
 16/16 anonim ***** válasza:
11es vagyok, köszi a megnyugtató válaszokat, mindenki csak azt hajtogatja hogy neki milyen tökéletes a babája, már azt hittem elrontottam valamit. Drukkolok a babához! :))
2020. máj. 15. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!