Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan kell gyereket csinálni?

Bukefarosch kérdése:

Hogyan kell gyereket csinálni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy egy szokatlan(idióta) kérdés, de a férjemmel már mindent megpróbáltunk, és valamiért csak nem jön össze a baba. Próbáltam a 'hőmérőzést', mindig számoljuk a napokat, voltunk orvosnál és mind a ketten rendben vsgyunk. Valahogy viszont mégse jön össze. Van tippetek? Vagy jó ötletetek?

2020. máj. 11. 09:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27%
Nekem méhpempővel sikerült teherbe esnem az első gyereknél, most a másodiknál is elkezdtem szedni...:)
2020. máj. 11. 11:29
 12/14 anonim ***** válasza:
74%
Azt hittem, már legalább egy éve próbálkoztok, ezért is voltatok orvosnál. De teljesen normális, ha ennyi idő után még nem jött össze. Amúgy valóban nem jó rá görcsölni, nehezítheti a dolgot
2020. máj. 11. 11:31
 13/14 anonim ***** válasza:
87%

1 eve se probalkoztok.. miert gorcsolsz ra enniyre? Ki fogtok futni az idobol? De hat az az igazsag h a fejed tetejere is allhatsz, akkor se lesz gyorsabban baba, es ezt a leheto legkedvesebben mondom, nem bantani akarlak :)

Mi 1,5 evig provalkoztunk ragorcsolve. Ovu teszt, 2 napnta szex stb. Szart se ert. Vagyis nem, mert 2x megfogantam, de el is ment rogton. Inkabb kemiai terhesseg volt. Aztan azt mondtam lesz@rom az egeszet. Nekialltam dietazni, glutenmentesen ch dietat (eletmodot valtottam) es telejsen rafekudtwma sportra. Edzettem futottam, 3x annyir nint elotte. Befejeztuk a idopontos szexet,csavarogtunk, dolgoztunk, buliztunk, túráztunk, es lass csodat fel ev mulva összejött, egy olyan honapban amikor csak 1x voltunk egyutt!!!!!

2020. máj. 11. 13:11
 14/14 anonim ***** válasza:
81%

Valóban mindketten rendben vagytok? Az orvosi protokoll ugyan nem tartalmazza, de te azért tudd, hogy a mai élelmiszernek látszó tárgyak abszolút nem kedveznek az egészségnek, s főleg az utódnemzésnek. Hogy mást ne említsek, mindenbe ízfokozót raknak. Ez egy Lizin nevű anyag, ami beépül a szervezetbe az Arginin helyére. Arginin nélkül nincs elég nitrogénmonoxid, annak hiányában pedig elégtelen a hajszáleres keringés, ami pedig nélkülözhetetlen az ivarszervek megfelelő működéséhez.

És akkor még nem beszéltünk az Atrazin nevű gyomirtóról, amit Mo-on ugyan 2007-ben betiltottal, de az Usa-ból importált, kukoricakeményítőből hidrolizált cukrok nagy mennyiségben tartalmazzák. És ugye minden üdítőitalba, ételféleségbe ezek az olcsó cukrok kerülnek. Az Atrazin szintén nagy ellensége az ivarszerveknek.

Vegyük még hozzá a 45 éve divatba jött étolajokat, melyektől nem nyílik a zsírokra kihegyezett vater papilla, nem ürül az epe, epe nélkül pedig nagyon veszélyeztetve van a normális hormonháztartás.

Tovább is van, mondjam még?

2020. máj. 18. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!