Hogyan kell gyereket csinálni?

1 eve se probalkoztok.. miert gorcsolsz ra enniyre? Ki fogtok futni az idobol? De hat az az igazsag h a fejed tetejere is allhatsz, akkor se lesz gyorsabban baba, es ezt a leheto legkedvesebben mondom, nem bantani akarlak :)
Mi 1,5 evig provalkoztunk ragorcsolve. Ovu teszt, 2 napnta szex stb. Szart se ert. Vagyis nem, mert 2x megfogantam, de el is ment rogton. Inkabb kemiai terhesseg volt. Aztan azt mondtam lesz@rom az egeszet. Nekialltam dietazni, glutenmentesen ch dietat (eletmodot valtottam) es telejsen rafekudtwma sportra. Edzettem futottam, 3x annyir nint elotte. Befejeztuk a idopontos szexet,csavarogtunk, dolgoztunk, buliztunk, túráztunk, es lass csodat fel ev mulva összejött, egy olyan honapban amikor csak 1x voltunk egyutt!!!!!

Valóban mindketten rendben vagytok? Az orvosi protokoll ugyan nem tartalmazza, de te azért tudd, hogy a mai élelmiszernek látszó tárgyak abszolút nem kedveznek az egészségnek, s főleg az utódnemzésnek. Hogy mást ne említsek, mindenbe ízfokozót raknak. Ez egy Lizin nevű anyag, ami beépül a szervezetbe az Arginin helyére. Arginin nélkül nincs elég nitrogénmonoxid, annak hiányában pedig elégtelen a hajszáleres keringés, ami pedig nélkülözhetetlen az ivarszervek megfelelő működéséhez.
És akkor még nem beszéltünk az Atrazin nevű gyomirtóról, amit Mo-on ugyan 2007-ben betiltottal, de az Usa-ból importált, kukoricakeményítőből hidrolizált cukrok nagy mennyiségben tartalmazzák. És ugye minden üdítőitalba, ételféleségbe ezek az olcsó cukrok kerülnek. Az Atrazin szintén nagy ellensége az ivarszerveknek.
Vegyük még hozzá a 45 éve divatba jött étolajokat, melyektől nem nyílik a zsírokra kihegyezett vater papilla, nem ürül az epe, epe nélkül pedig nagyon veszélyeztetve van a normális hormonháztartás.
Tovább is van, mondjam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!