Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan kell gyereket csinálni?

Bukefarosch kérdése:

Hogyan kell gyereket csinálni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy egy szokatlan(idióta) kérdés, de a férjemmel már mindent megpróbáltunk, és valamiért csak nem jön össze a baba. Próbáltam a 'hőmérőzést', mindig számoljuk a napokat, voltunk orvosnál és mind a ketten rendben vsgyunk. Valahogy viszont mégse jön össze. Van tippetek? Vagy jó ötletetek?

2020. máj. 11. 09:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
Én e vitamint és folsavat szedtem, mikor összejött, és mivel épp költöztünk, elengedtem a témát, és nem erre koncentráltam. A költözés után 1 hónappal megfogant a lányunk, pedig előtte másfél évig hiába vártuk. Mióta próbálkoztok?
2020. máj. 11. 09:59
 2/14 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
83%

Nem lesz túl tudományos amit írok, és mint eü dolgozó írhatnék litániát, ajánlhatnék szakkönyveket...de őszintén, azt kell mondjam, amit minden ilyen problémával küzdő ismerősöm megtapasztalt.

Ha nem jön a baba, de rendben vagytok(azaz tényleges, alapos kivizsgálás megvolt), akkor kár erőltetni, és görcsölni rá. D*jatok orrba-szájba, csak úgy önfeledten, és mikor nem görcsöltök rá, hopp becsúszik. Barátnő így hozott össze hármas ikreket 33 évesen :D

2020. máj. 11. 10:00
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Minél jobban rágörcsöltök, annál rosszabb lesz. Tapasztalatból mondom. Csak szimplán szeretkezzetek mikor jól esik. Sokkal hamarabb össze fog jönni.
2020. máj. 11. 10:04
 4/14 A kérdező kommentje:

Kb 6 hónapja, talán 8 hogy próbálkozunk.

Köszönöm a segítséget, megfogadjuk a tanácsokat (a férjem nagy örömére 😁)

2020. máj. 11. 10:08
 5/14 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudom, mennyi idősek vagytok, 35 év alatt 4, 35 év felett 8 hónap az átlag egészséges pároknál (azaz van, akinek hamarabb és van, akinek később jön). Tehát még nem kirívó. Ha tovább akartok kutakodni, meg ötletelhetünk, hátha van olyan, amit nem vizsgáltak még.
2020. máj. 11. 10:32
 6/14 anonim ***** válasza:
12%

Jaj, de édes :) Nekünk 8 hónap alatt sikerült, és eszméletlenül rá voltam görcsölve, mivel már elég idősek vagyunk (35 és 44), szóval itt meg is dől, hogy a rágörcsöléstől nem lesz gyerek. Én hőmérőztem és ovuteszteltem, és táblázatban vezettem az értékeket. Ugyanakkor nem ettől lettem végül terhes, ez csak segített megérteni, hogyan működik a testem, ugyanis nem vagyok hajlandó "parancsra" szeretkezni, ha nincs kedvünk, akkor nincs, így volt, hogy pont akkor nem volt szex, amikor épp a termékeny napjaim voltak. Hogy ez hogy fér össze a rágörcsöléssel, ne kérdezd, hát valahogy összefért. Minden gondolatom a teherbe esés körül forgott, már dolgozni se tudtam rendesen. Aztán amikor pont egy laza, dologtalan vasárnapon ovuláltam, akkor fogant. Valahogy összeálltak a dolgok.

Kétnaponta együtt lenni, az egy jó ötlet amúgy, csak nekem nem mindig volt kedvem pont kétnaponta, meg a páromnak sem.

Szedtem a Femibion 0-t, szedtem E-vitamin+Omega-3-at, és szedtem még extra D-vitamint. Abban a hónapban, mikor ez utóbbit a párom is elkezdte szedni, megfogant, nem tudom, van-e összefüggés.

2020. máj. 11. 10:50
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Írd le, hogy milyen vizsgálatokra alapozod, hogy minden rendben van veletek.
2020. máj. 11. 11:08
 8/14 anonim ***** válasza:
29%

Én is rágörcsölős vagyok. Kisfiam a 7. hónapban sikerült, bár én nem vagyok teljesen okés. IRem van és Leiden mutációm.

Most 5. hónapja próbálkozunk tesóval, hőmérőzök illetve ovu tesztelek. Plusz szedek inofolicot, e vitamint, d és c vitamint illetve aspirin protectet (ezt csak a Leiden miatt).

Milyen vizsgálatok voltak? Ovu tesztet próbáltad? 2-3 naponta együtt vagytok jó időben?

2020. máj. 11. 11:11
 9/14 anonim ***** válasza:
14%
Nekem orvos ismerős mondta, hogy nagyobb az esély teherbe esésre (az általad leírt dolgokon felül), ha aktus közben a nő a hátán van, és utána úgy is marad még egy darabig (mondjuk egy negyedórát). Szó szerint azt mondta, hogy ha a nő aktus után azonnal fölkel és (alul) megmosdik, akkor minimális az esélye, hogy teherbe essen.
2020. máj. 11. 11:23
 10/14 anonim ***** válasza:
65%
Ez így egy óriási hülyeség, utolsó. Régi legenda.
2020. máj. 11. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!