Hogyan kell gyereket csinálni?

Nem lesz túl tudományos amit írok, és mint eü dolgozó írhatnék litániát, ajánlhatnék szakkönyveket...de őszintén, azt kell mondjam, amit minden ilyen problémával küzdő ismerősöm megtapasztalt.
Ha nem jön a baba, de rendben vagytok(azaz tényleges, alapos kivizsgálás megvolt), akkor kár erőltetni, és görcsölni rá. D*jatok orrba-szájba, csak úgy önfeledten, és mikor nem görcsöltök rá, hopp becsúszik. Barátnő így hozott össze hármas ikreket 33 évesen :D

Kb 6 hónapja, talán 8 hogy próbálkozunk.
Köszönöm a segítséget, megfogadjuk a tanácsokat (a férjem nagy örömére 😁)

Jaj, de édes :) Nekünk 8 hónap alatt sikerült, és eszméletlenül rá voltam görcsölve, mivel már elég idősek vagyunk (35 és 44), szóval itt meg is dől, hogy a rágörcsöléstől nem lesz gyerek. Én hőmérőztem és ovuteszteltem, és táblázatban vezettem az értékeket. Ugyanakkor nem ettől lettem végül terhes, ez csak segített megérteni, hogyan működik a testem, ugyanis nem vagyok hajlandó "parancsra" szeretkezni, ha nincs kedvünk, akkor nincs, így volt, hogy pont akkor nem volt szex, amikor épp a termékeny napjaim voltak. Hogy ez hogy fér össze a rágörcsöléssel, ne kérdezd, hát valahogy összefért. Minden gondolatom a teherbe esés körül forgott, már dolgozni se tudtam rendesen. Aztán amikor pont egy laza, dologtalan vasárnapon ovuláltam, akkor fogant. Valahogy összeálltak a dolgok.
Kétnaponta együtt lenni, az egy jó ötlet amúgy, csak nekem nem mindig volt kedvem pont kétnaponta, meg a páromnak sem.
Szedtem a Femibion 0-t, szedtem E-vitamin+Omega-3-at, és szedtem még extra D-vitamint. Abban a hónapban, mikor ez utóbbit a párom is elkezdte szedni, megfogant, nem tudom, van-e összefüggés.

Én is rágörcsölős vagyok. Kisfiam a 7. hónapban sikerült, bár én nem vagyok teljesen okés. IRem van és Leiden mutációm.
Most 5. hónapja próbálkozunk tesóval, hőmérőzök illetve ovu tesztelek. Plusz szedek inofolicot, e vitamint, d és c vitamint illetve aspirin protectet (ezt csak a Leiden miatt).
Milyen vizsgálatok voltak? Ovu tesztet próbáltad? 2-3 naponta együtt vagytok jó időben?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!