Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Tudom tudom, vegyek tesztet, nem lát belém senki..viszont érdekelne volt e valaki hasonló helyzetben és nála hogyan alakult a dolog.

Az általában 6,7 napos mensim most 4 napig tartott és nagyon alvadékos volt a 4.nap már csak nagyon kevés barnázás, 2 hete iszonyatos mellviszketésem van, nem tudok eleget aludni, hogy ne legyek fáradt 10,12 óra sem elég és rettenetes nagy csillapíthatatlan étvágyam van..plusz hangulatingazodások.

Egyébként óvszerrel védekezünk tudtunkkal nem szakadt ki eddig.

Köszönöm előre is.

2020. máj. 9. 20:45
 1/2 A kérdező kommentje:
Ingadozás*
2020. máj. 9. 20:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Megjött, védekeztek, mitől lennél terhes? Ahányszor leírtam már ezen az oldalon, hogy az első tünet az a menzesz kimaradása. A többi tünet ( émelygés, hányás) a 7-8. terhességi héten kezdődik ( UTOLSÓ MENZESZED ELSŐ NAPJÁTÓL.....) a többi amit leírtál mellviszketés.. Előtejed van? Nincs. Tehát?? Csillapíthatatlan étvágy.. Láttál te már terhes nőt? A 90% uk nem tud enni NORMÁLISAN az első 20 hétben! Ja.. Kitalálom talán 20 hetes terhes vagy? NEM! Nem vagy terhes..
2020. máj. 9. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!