Ti vállalnátok ezt a terhességet?
Nagyon gondolkodunk a férjemmel, mert mar van 3 gyermekünk. A legnagyobb 10 éves, a két kisebb pedig 8 és 6.
Én szeretném nagyon mert mindhárom gyermekem fiú és anyagilag is bele fér, de tudom hogy nehéz lesz azért fizikailag, és már annyira fiatal se vagyok(38).
Én megtartanám. Anyagiak azt mondod nem gond. Elég sok támogatás jár már 4 gyerekre.
Azt is mondjátok szeretnétek. Persze a ti döntésetek.
Ellentmondásos vagy.
A kérdés kiírásában azt írod nagyon szeretnéd, anyagilag belefér.
Aztán hogy inkább a nagyobbakkal foglalkoznál.
Meg hogy a férjedet kirúgják, a legkisebb fogyatékos, "lesz ahogy lesz".
Abba is gondolj bele, hogy teljes szívedből tudod-e majd úgy szeretni a gyereked, ahogy jön, ergo ha ő is fiú lesz és esetleg szintén valami visszamaradása lesz? (ne adja az ég)
Annál rosszabb nem történhet, ha a gyerek majd érzi, hogy megbánták, mert mégis több gonddal jár/nem úgy alakulnak a dolgok ahogy elgondoltad.
Egy ilyen, bevallottan nem ideális helyzetben amiben ti vagytok, a meglévő gyerekek érdekeit, jólétét nézném legelőször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!