Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti vállalnátok ezt a terhességet?

Ti vállalnátok ezt a terhességet?

Figyelt kérdés

Nagyon gondolkodunk a férjemmel, mert mar van 3 gyermekünk. A legnagyobb 10 éves, a két kisebb pedig 8 és 6.

Én szeretném nagyon mert mindhárom gyermekem fiú és anyagilag is bele fér, de tudom hogy nehéz lesz azért fizikailag, és már annyira fiatal se vagyok(38).

2020. máj. 7. 14:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%
Megtartanám! Jönni akart hozzátok, szerintem nem véletlenül. Lehet mondani bármit, én tényleg így gondolom. A baráti társaságban 72 órás tabletta után, fogamzásgátló tabletta, óvszer mellett estek teherbe és megtartották. Mindenki úgy gondolja, hogy a legjobb döntés volt, fôleg amikor már megszületett a baba :) más úgy sem esik teherbe, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy összejöjjön. Sokan pedig mindent megtesznek azért, hogy ne jöjjön és mégis jön.. aztán meg abortusz. Igazságtalannak tartom, dehát az élet igazságtalan. A ti döntésetek, de ha egy kicsit is szeretnétek, gondoljátok meg! :)
2020. máj. 7. 15:34
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
Kovezettek meg nyugodtan, de azert ez nem ennyire egyertelmu. A ferjet most rugtak ki, ertem, hogy alkalmi munkak, de akkor is. Ez szamomra aggaszto. Ha a kicsi fogyatekos, gondolom o eleve tobb idot, energiat igenyel, amit eddig is a nagyoktol vettel el. Erre most meg kapnanak egy ujszulottet is, akivel szinten osztozni kell, igy meg ennel is kevesebb fog rajuk jutni. En ilyen esetben elsosorban a mar meglevo gyerekeim erdekeit neznem.
2020. máj. 7. 18:39
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Vallalnam, nem kerdes. Edesanyam is vallalra 37 evesen a hugomat ugy hogy en, a harmadik gyerek sulyos fogyatekkal elek. Mindannyian felnottunk mar. Nem volt konnyu a szuleimnek de megerte. Okos, ugyes szep no lett a hugombol.
2020. máj. 8. 00:19
 14/21 anonim ***** válasza:
94%

Én megtartanám. Anyagiak azt mondod nem gond. Elég sok támogatás jár már 4 gyerekre.

Azt is mondjátok szeretnétek. Persze a ti döntésetek.

2020. máj. 8. 08:09
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
Annyit fűznék még hozzá, hogy a tervezésnél persze figyelembe veszem a tesók érdekeit is, de a már bennem fejlődő magzat ugyan olyan meglévő gyermekem, mint a többi. Tudom, sokak nem veszik emberszamba, én így gondolkodom és soha nem tudnám elvetetni.
2020. máj. 8. 08:17
 16/21 anonim ***** válasza:
67%

Ellentmondásos vagy.

A kérdés kiírásában azt írod nagyon szeretnéd, anyagilag belefér.

Aztán hogy inkább a nagyobbakkal foglalkoznál.

Meg hogy a férjedet kirúgják, a legkisebb fogyatékos, "lesz ahogy lesz".

Abba is gondolj bele, hogy teljes szívedből tudod-e majd úgy szeretni a gyereked, ahogy jön, ergo ha ő is fiú lesz és esetleg szintén valami visszamaradása lesz? (ne adja az ég)

Annál rosszabb nem történhet, ha a gyerek majd érzi, hogy megbánták, mert mégis több gonddal jár/nem úgy alakulnak a dolgok ahogy elgondoltad.

Egy ilyen, bevallottan nem ideális helyzetben amiben ti vagytok, a meglévő gyerekek érdekeit, jólétét nézném legelőször.

2020. máj. 8. 17:37
 17/21 A kérdező kommentje:
A férjemmel ideálisnak tartjuk az érkezését, mondjuk amikor megszületett a legkisebb azt mondtuk hogy állj. De én sem és ő sem szeretnénk abortuszra menni, még a szó hallatán is kiráz a hideg. A fiúk nem fogadták jól, mert szerintük akkor ők háttérbe lesznek szorulva. Egy kisbabával mindig is nehezebb mint egy nagyobbal minden tekintetben. Anyagilag tényleg nem fog megterhelő lenni, de mint irtam férjem tényleg csak alkalmi munkákból keres, mondjuk örülnék ha stabilabb munkája lenne, jelenleg sehol sem veszik fel. De még igy sem szenvedünk hiányt sekkiven, mindkét család részéről megvan a támogatás. Az meg hogy fiú lesz megint, hát annyi baj legyen, csak egészséges legyen. Csak amikor a második is fiú lett vágytam rá hogy a harmadik lány legyen. De hát igy alakult, majd talán most.
2020. máj. 8. 22:14
 18/21 A kérdező kommentje:
Javítom: semmibben
2020. máj. 8. 22:15
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nezd, ha ti erre a helyzezre azt mondjatok, ugy gondoljatok, hogy ez idealis, akkor vallaljatok.jo egeszseget.
2020. máj. 10. 09:14
 20/21 anonim ***** válasza:
91%
Jaj de jó!! Örülök nektek. Jó egészséget és minden jót nektek!
2020. máj. 10. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!