Írnának nekem azok, akik szoptatás mellett lettek terhesek?
Nalunk 26 hónapos volt, amikor napi 6 szopi mellett megfogant a teso. Igazabol mar utaltam szoptatni, nyug volt, hogy mindenhol mindig kerte. De valahogy nem birtam leszoktatni.
Most verezgettem a 2. babaval, igy egy ido utan csak este adtam neki oda. Igazabol tok konnyen vette, pedig eskuszom mindent ugyanugy csinaltam, mint korabban. Biztos erezte a dolgot, vagy nem tudom. :)
Az őskövület dokit le lehet cserélni, bocsi
Ha sokerül, akkor el dogja veled hitetni, hogy abba kel hagynod a szoptatást, mert vetélést okoz, mert nem fejlődik a baba miatta, mert koraszülött lesz.
Ez csak pár hallott dolog, mind baromság.
Nekem induló ciklusom volt.
9,5 hónapos aktív szoptatott baba mellett lettem terhes..
Végig szoptattam, pedig sajnos pecsételtem is..
Azóta időre megszültem.. a nagy továbbra is kéri az anyatejet..
Már nem igény szerint kapja, hanem 2-3 alkalommal csak.
Egyébként a végén idegesített.
Olyan 35 hetesen megpróbáltam leválasztani.. Mindketten idegbetegek coltunk.
13-as! Igen, ezt én is tapasztaltam. Naivan azt hittem, hogy majd ugyanúgy fog megjönni, mint szülés előtt 24-28 napra kb, aztán persze, hogy nem, igaz volt két egymást követő ciklusom, ami beleesett ebbe az időintervallumba, aztán amikor késett, már reménykedtem a babába, és már nem is próbálkoztunk a hónapban, pedig éreztem a PÉ-t (úgy utólag visszagondolva, visszaszámlálva az lehetett), nyákom is volt, de akkor nem tudtam, hogy valószínűleg csak eltolódik a ciklusom, és mérges vagyok, hogy nem hallgattam magamra, hogy most kéne összebújni.
Azért, ha összejön a szoptatás mellett a baba, tuti az orvos orra alá dõrgölöm, 😂 de nem hozzá fogok járni, nem akarom, hogy elködösítse az agyam.
Aranyosak vagytok, jól esnek a történeteitek, és hogy nem vagyok ezzel egyedül. :) De olyan kettősség van bennem, hogy pedig olyan cuki, ahogyan szopizik, jó is, ahogyan hozzámbújik, de mégis kissé nyűgnek érzem. Bárcsak ez a "nyűg érzet" elmúlna! Nem így szeretném abbahagyni a szoptatását.
Kedves kérdező!
Ugyanígy vagyok mint te. 17 hós a szopis babám. Nekem tandem szoptatás lenne a cél. 5 hónapja sikertelenek vagyunk. Neked sikerült azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!