Mennyire bízhatok a One Step tesztben?
Sziasztok!
Jelenleg a ciklusom 38.napján vagyok
(30-36 nap között szokott lenni). Ebben a hónapban nem figyeltem peteérést, szóval nem tudom mikor kellene megjönnie. Csináltam 2 nap reggel One Step tesztet, ez volt itthon. Ez alapján szerintetek lehet még esély, hogy sikerült? Sokszor olvastam, hogy másnak is halvány csíkos, és nem is voltak várandósok.
Sokak szerint a jó teszt = drága teszt.
De addig már nem terjed a logika, hogy mindegyik tesztben ugyanaz az indikátor papír a lényeg, a tesztet körülvevő műanyagot kell megfizetni, ami semmivel sem javítja magának a tesztnek a minőségét. :-)
Nekem 2 gyerekem van és mivel berendeltem egy csomó One Step tesztet, ezeket használtam. Semmi probléma nincs vele, amikor terhes vagy, egyértelműen kimutatja.
Csak sokan nem képesek leolvasni egy teszteredményt sem. ;)
Amúgy ez pozitív, gratulálok!
Köszönöm mindenkinek a válaszát, kedvesek vagytok, hogy írtatok! :)
Ma reggel még csináltam egy One Step tesztet. Talán látni rajta valamit. De a Predictor teljesen negatív, szóval valószínűleg én vagyok ennyire szerencsétlen, hogy belefogtam egy ilyen szériába. 😅
Kedves 12-es! Jó teszt alatt én például a sima Facelle tesztcsíkot értem 400 Forintért, szerintem az azért nem luxus és nem néz ki úgy sosem, mint ezek, amiket a Kérdező feltett.
Kérdező! Az utolsó teszted végképp értékelhetetlen szerintem, de ha a Predictor késésnél negatív, akkor az valószínűleg az igazat mutatja. Ha nem jön meg csinálj még tesztet, hátha...
11-es voltam.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
Pénteken kell mennem a dokihoz, azt mondta inkább csinaljunk egy labort és megvizsgál, amúgy is esedékes a rákszűrés, az lesz a biztos, nehogy megismétlődjön a vetélés.
Ha érdekel benneteket, majd megírom mi lett az eredmény! :)
Köszönöm, voltam pénteken orvosnál és laborban. HCG 371 lett,kaptam progeszteront. Reméljük, hogy minden rendben lesz! 🙂
(Nem lett pozitív tesztem, ezeken a One Step teszteken kívül 🤷♀️)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!