Mennyire bízhatok a One Step tesztben?
Sziasztok!
Jelenleg a ciklusom 38.napján vagyok
(30-36 nap között szokott lenni). Ebben a hónapban nem figyeltem peteérést, szóval nem tudom mikor kellene megjönnie. Csináltam 2 nap reggel One Step tesztet, ez volt itthon. Ez alapján szerintetek lehet még esély, hogy sikerült? Sokszor olvastam, hogy másnak is halvány csíkos, és nem is voltak várandósok.
Köszönöm, hogy válaszoltatok! :)
2 éve próbálkozunk,eddig 3x jutottunk el odáig, hogy tesztelni kelljen. Ebből egyszer volt egy vetélés, egyszer egy szimpla hetes késés, és a mostani. A férjem mikor meglátta ezeket a teszteket annyira bezsongott, hogy munka után elment a DM-be és hozott minden fajta tesztből, biztosra ment... 😀 Remélem igazatok lesz, nagyon bizakodunk! 🙂
Köszönjük a drukkot!
Én nem vagyok sem tesztelős, sem beleélős fajta, a férjem annál inkább. De a remény hal meg utoljára. Reméljük mi is sikerrel járunk! 🤞🏻🤞🏻🙂
Pozitív lesz!
Azért ismételd meg, nagyon szorítok!
Tudom milyen érzés babára vágyni évekig😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!