A 11. kerületi Szent Imre kórházba hogy működik a terhesgondozás?
Szeretnélek megkérdezni titeket, aki esetleg érintett, hogy ha jártatok a Szent Imre kórházba terhesgondozásra, akkor azt hogy kezdtétek el? 15 hetes kismama vagyok és sajnos negatív tapasztalat miatt otthagyom a magánorvosomat és szeretnék a Szent Imrébe járni magánorvos fogadása nélkül terhesgondozásra, de nem tudom, hogy működik ez a dolog. Segítenétek hasznos tanácsokkal, tapasztalatokkal?!
Nagyon Köszönöm a hozzászólóknak :)
az enyém is sürgősségi eset volt és elég bunkó módon viselkedett velem Nyulasi. Eddig nem ismertem. Ha ő kedves, akkor biztos most is az lesz. De tényleg túl sok beszédre ne számíts, ez ilyen. 10 percenként váltják egymást a páciensek. (kismamák, nem kismamák vegyesen)De legalább ingyenes és emellett jól felszerelt. Engem ez megnyugtat.
Neked mi volt a gondod a magánnal? megkérdezhetem, hogy ki ő? lehetséges, hogy névről ismerem.
mégis csak: akiket kicsit ismerek és jókat is hallottam róluk: Balogh Tibor és Horváth Ferenc.
de most, hogy nézem Barna nevű nem szerepel itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!