Ma csináltam egy tesztet. Megnéznétek, hogy ti minek látjátok?
Milyen vitamint szedsz? én elevitet szedtem és alkövettem azt a hibát hogy megszagoltam... elég érdekes illata van, benne maradt az orromban és sokáig azt éreztem magamon is, de más nem érezte...
Örülök hogy minden ok nálad! akkor már láttad a pulzálást is :) első baba?
Szia!
Hasonló a problémánk!Én Femibiont szedek,és megőrülök a saját szagomtól,amit ez vált ki!Kifejezetten büdinek érzem magam,de szerencsére más nem érzi rajtam! :)
Te meddig szeded a vitamint?
Jah,a lényeg :)
Második baba,és igen,szerencsére dobog a pici szíve neki!
Neked is jó egészséget kívánok!
peregnek a hetek :)
én az első 3 hónapban szedtem naponta az elevitet, ezután pedig mostanáig(most vagyunk 25+1-en) hetente egy szemet szoktam belőle bevenni...
vasat kell mellette szednem napi kettőt :)
Ti hogy álltok?
Szia!
Én pont ma megyek a 12.heti ultrahangra,meg a vérvételre.
Kicsit,na jó nem kicsit,hanem nagyon izgulok,remélem nem lesz semmi gond!
Jó egészséget kívánok Nektek is!!!
De izgi :)
remélem minden rendben volt és láthattad a picurt :)
esetleg ha csinált képet a doki, felteszed?
Szia!
Nem magán dokinál voltam,így sajnos nemhogy képet nem csinált a doki,de még csak nem is láttam semmit,mert csak az a monitor volt,amit a doki nézett :(
Szeretnék magánorvoshoz járni,de nem tudom kit válasszak...
De a lényeg,hogy minden rendben van!!!:) Csak a véreredményre kell még várnom.
Én csak a terhességem elején jártam magán orvoshoz, a 16. héttől kezdve sztk-ba járok, normál terhesgondozásra :) szerintem nincs ezzel semmi baj!
Minden alkalommal kapok képet a kicsiről, kérnem sem kell, nagyon rendes dokihoz kerültem :) (én választottam ki a dokit, de nem fogadott doki és nem is magán) amikor legközelebb már biztosan te is láthatod :)
mikor mész?
Legközelebb két hét múlva kell hozzá mennem,azt mondta,addigra a véreredmény is meglesz.
Te hova valósi vagy?Én Fehérváron lakok.
én budapesti vagyok, pontosabban budafoki :)
nem is vagyunk messze egymástól :)
akkor két hét múlva már többet is fogsz tudni mesélni a pocilakóról.
egyébként jól érzed magad? rosszullétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!