Ma csináltam egy tesztet. Megnéznétek, hogy ti minek látjátok?
Az enyém halványabb volt,a párom is le semmizte.
Lassan itt az idő és szülök.
Gratula.
Aisa neked is drukk.
Szia!
Gratulálok, nekem is ilyen halvány csíkocskám volt és most 15 hetes kismama vagyok :)
első halvány tesztem után mindennap teszteltem és mind ilyen halványcsíkos volt! az első teszt után egy héttel lett kicsit határozottabb a második csík :)
A lényeg hogy ne stresszelj, hogyha baba van a dologban(márpedig úgy néz ki, hogy határozottan IGEN)akkor egy hét múlva már tutkó erősebb lesz a vonal!!!
Legyél nagyon Boldog és Egészséges Kisbabának adj életet szűk 9 hónap múlva :))
Nekem is ilyen halvány volt mikor először teszteltem. Aztán apuka megjött a munkahelyéről, és a kezébe nyomtam. Erre megkérdezte, hogy :Mi a helyzet? Ez negatív.
Erre mondtam neki hogy nézze meg jobban. Aztán volt ám nagy -Hűűűűűűűűűűű! Babánk lesz!- öröm :)
Ja! És orvoshoz én a halvány tesztet követő második napon kértem időpontot, a második teszt után, ami már erősebb volt. Egy hét múlva fogadott. Ekkor voltunk 5 hét 5 naposak, és a babuka 2,2 mm, és már dobogott a kis szíve.
Szerintem kérhetsz időpontot akár már most is, de érdemes lenne a biztonság kedvéért mégegyet tesztelni 1-2 nap múlva. És utána repülhetsz a boldogságtól az orvosig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!