Ez valami rendellenesség vagy másnak is így vagy a reggeli hője?
Csak akkor értékelhető a hő, ha minden nap ugyanabban az időpontban méred. 1-1,5 óra eltérés már nem ad valós eredményt.
Amíg ezt nem tudtam, én is később mértem hétvégén. Későbbi ébredéskor nekem mindig magasabb volt, azok mindig kiugró értékek lettek a görbén.
Én azt csináltam, hogy hétvégén is ugyanúgy szólt az ébresztőm 6-kor, mértem egyet, majd aludtam tovább. Fél perc az egész.
Nincs ezzel semmi baj.
Egy felnőtt ember normál testhőmérséklete általában 36,5 és 37,4 fok között van, 37,5 foktól történik a hőemelkedés , míg 38 foktól már lázunk van.
Igen, az is jo. :)
Valőszínűleg ma hajnalban ovulaltal, igy holnapra magasabbnak kellene lennie a hodnek. De ha csak 2-3 nap alatt megy fel, az sem baj.
Hanyadik napon vagy? Szerintem tesztelj meg, szep eros, de nem biztos, hogy pozi meg.
En mindig ereztem a petefeszek-szurkalast ovu napjan. Ha par honapon at figyeled magad, meg a hodet, utana tudod megallapitani, hogy tenyleg az ovut-erzed-e. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!