Reggeli első vizeletből miért nem lehet ovutesztelni?
Igazából én úgy tudom hogy a nap bármely szakaszábab el lehet végezni , az a lényeg hogy a napnak ugyan abban a szakaszában végezd el. Szvl ha az elsőt 11:00 kor csinálod pl szerdán akkor csütörtökön is próbáld azt az időpontot belőni 😊😊 ez pedig egy nagyon szép pozitív ovu teszt , hajrá !!!😊
24hkm
Mindegy mikor csinálod, csak minden nap ugyan akkor tájt. Azért szokták mondani, hogy délután, mert gyakori, hogy másnap reggel szabadul ki a tüsző, ugye azért még is csak mindenki más. Nekem a doki azt mondta első pár ciklusban próbáljak reggel délután és este tesztelni, nekem pl délutánnem lett pozi, mindig az esti és reggeli lett igazán pozi.
Mellesleg a hcg teszt is tökéletes, ha négy órán át nem pisil az ember a nap bármely szakában. Pl mikor terhes lettem akkor is délután teszteltem, pedig napok voltak még nem vártig. Éjjel meg sokat pisiltem, tehát semmivel sem lett volna koncentráltabb a reggeli vizelet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!