Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet furcsa dolgot kérdezek de hátha valakinek a terhesség jele volt ez. Először is szeretnénk babát de nem ebben a vírusos helyzetben, netalántán összejönne az se lenne nagy baj. Szóval megszakításos módszert alkalmazunk és amikor együtt voltam a párommal nem tudom hogy időbe száltam-e ki (párom sem tudja :/) és mostanában érzem hogy van hasam :D lehet kicsit furán hangzik, de nem fáj csak érzem, olyan mintha nehéz lenne a hasam. Volt valakinek aki ugyan így érzett és terhes lett?2020. ápr. 29. 13:25
1/6 anonim 

válasza:

"megszakításos módszert alkalmazunk"- na már itt felment a vérnyomásom. A megszakítás NEM védekezési módszer!
Időben szálltam-e ki? Most akkor te vagy a férfi vagy most mi van?? :D
A nehéz has a 3. trimeszterre jellemző...
2/6 anonim 

válasza:

Most nem igaz nem tudod te se meg a párod se hogy elment-e...úristen.
3/6 anonim 

válasza:

Szerintem KAMU. Ilyen hülye nem lehet valaki...
4/6 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, hogy egy normálisan feltett kérdésre ilyen lekezelően kell válaszolni! Ha értelmes választ nem tudtok írni, akkor ne írjatok. És igen, megszakításos módszert alkalmazunk, nem pedig védekezési módszert. De nem is magyarázkodom, nektek nem is lehet, és nem is akarok.
2020. ápr. 29. 14:51
5/6 anonim 

válasza:

Szerintem csak felvagy puffadva.
6/6 anonim 

válasza:

Hát ne haragudj de hülye kérdésre hülye válasz. Mit vársz ezután a mondatod után?
"Szóval megszakításos módszert alkalmazunk és amikor együtt voltam a párommal nem tudom hogy időbe száltam-e ki (párom sem tudja :/) és mostanában érzem hogy van hasam"
Én pl nő létemre mindig tudom mikor megy el a férjem...ő meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!