Ez csak rosszat jelenthet?
Tapasztalatok érdekelnek, tudom, hogy nem tudhatjátok, hogy pontosan mi is történik a testemben.
A sztori: Van 2 jól látható pozitív tesztem, elmaradó mensim (3 napja késik). Csináltam ma is pozitívat, tegnap is. A mai napon reggel barnáztam, törlésnél vettem észre jobban. Utána mikor másodjára mentem pisilni, akkor csináltam a pozitívat, és ott törlésnél(de tényleg csak törlésnél) észre vettem, hogy picit pirosas rózsaszínes a papír. De tényleg csak kicsit! Ill. a jobb oldalt szúrkált az alhasam. Most elmúlt a szúrka, de most mikor legutóbb voltam pisilni, megint picit rózsaszínes volt a papír. Aggódom.
Ez csak azt jelentheti, hogy elment a baba? Vagy ez úgymond elő szokott fordulni a terhesség elején? Volt, akivel hasonló megtörtént? Azért is írok ide, mert megijedtem.
Természetesen azonnal hívtam az orvost, mondta, hogy holnap menjek be. Mondtam, hogy én akár már ma bemennék, de mondta, hogy már ne menjek. Valakivel fordult elő hasonló?

Nem ijesztgetni szeretnélek, csak sajnos minden lehetőségre fel kell készülni. Ez az én tesztem volt, és nem várt után egy héttel mégis megjött 😔
Tényleg nagyon remélem, hogy nálad rendben lesz minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!