Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez csak rosszat jelenthet?

Ez csak rosszat jelenthet?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok érdekelnek, tudom, hogy nem tudhatjátok, hogy pontosan mi is történik a testemben.

A sztori: Van 2 jól látható pozitív tesztem, elmaradó mensim (3 napja késik). Csináltam ma is pozitívat, tegnap is. A mai napon reggel barnáztam, törlésnél vettem észre jobban. Utána mikor másodjára mentem pisilni, akkor csináltam a pozitívat, és ott törlésnél(de tényleg csak törlésnél) észre vettem, hogy picit pirosas rózsaszínes a papír. De tényleg csak kicsit! Ill. a jobb oldalt szúrkált az alhasam. Most elmúlt a szúrka, de most mikor legutóbb voltam pisilni, megint picit rózsaszínes volt a papír. Aggódom.

Ez csak azt jelentheti, hogy elment a baba? Vagy ez úgymond elő szokott fordulni a terhesség elején? Volt, akivel hasonló megtörtént? Azért is írok ide, mert megijedtem.

Természetesen azonnal hívtam az orvost, mondta, hogy holnap menjek be. Mondtam, hogy én akár már ma bemennék, de mondta, hogy már ne menjek. Valakivel fordult elő hasonló?

2020. ápr. 29. 11:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%

Igen, velem.

Nálam 4-ből 3 terhességnek így lett vége. A 4. gyógyszerrel maradt meg. Mindegyiknél barnáztam.

2020. ápr. 29. 11:15
 2/15 anonim ***** válasza:
Igen.Nekem azt mondta a doki hogy így az elején nem tudnak mit csinálni.Igazábol vagy meg marad,vagy nem.
2020. ápr. 29. 11:17
 3/15 anonim ***** válasza:
47%

Kedves Kerdezo,

Engem nagyon felhaborit, hogy ilyen esetben az orvosod nem irt fel azonnal utrogesten huvelykupot.

Ugyanis nagy a valoszinusege, hogy progeszteronhianyod van.

A helyedben elmennek az ugyeletes orvoshoz es feliratnam.

Az orosodat meg csereld le.

Sok ovos vn igy, ugy vannak vele, minek a plussz hormon, ha barnazik verzik eleg akkor, hat akkor mar koszi!

Az en orvosom rogton felirta a lanyomnal, pedig elotte nem volt se vetelesem se semmi. Nem is volt baj! Most varom a masodikat, itt ugyan igy felirta napi 3x 1 et. Itt sincs semmi barnazas.

2020. ápr. 29. 11:19
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor meg kellett volna jönnie, 5 napig barnáztam. Aztán elmúlt, most 17 hetes terhes vagyok. De ez nem jelent semmit, sok esetben tényleg hormonpótlásra van szükség, például az egyik rokonom is barnázott, de neki nem maradt abba és 10 hetesen elvetélt gyógyszer nélkül. Szóval szerintem menj el dokihoz, a mostani eszemmel én is elmennék, annak ellenére, hogy nekem szerencsém volt.
2020. ápr. 29. 11:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőnél nem sokkal pozi után barnáztam véreztem. Nekem azonnal írt a dokim utrogestant. Mindkétszer segített
2020. ápr. 29. 11:32
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Sajnos nem nagyon van lehetőség elmenni itt másik nőgyógyászhoz. Próbáltam hívni egy másikat(2-en vannak), de nem rendel. Akihez megyek holnap, rá nem nagyon hallottam panaszt, nagyon nagyon sokan járnak hozzá. Nagyon remélem, hogy holnap még nem lesz késő, ha ne adj isten baj van.

Hogy gondoljátok, gyógyszertárba érdemes lenne elmenni, hogy tudnak-e ajánlani valamit? Vagy inkább várjam meg a holnapot, és maradjak nyugodt?

2020. ápr. 29. 11:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy két nap az elején még nem számít. Van akinek picit később lesz pozi a teszt, az is utána kezdi szedni.

Egyél sok tojást, meg szedd az e-vitamint. Patikában hormongyógyszert nem adnak vény nélkül, mert a hormonokat veszélyes bolygatni. Gyógynövényeket se kezdj el szedni, mert nagyobb baj lehet.

Holnap mész dokihoz, teljesen tökéletes, recept nélkül ki ne gyere onnan :)

Szorítok, hogy minden rendben legyen. Mellesleg én gyógyszert kezdtem szedni az elején, 6 hetesen egy törlésnél még is volt rózsaszín. De több nem. Azért elmentem megnézetni magam, emrt nem tudtam volna úgy bemenni dolgozni, hogy baj lehet. ( Volt előtte egy vetélésem már) Szóval néha csak úgy lehet egy kis folyás ami színes, vérbő lesz minden odabent elpattanhat egy kis ér. Ha valami gáz van, akkor azért egész nap jelen van a barnázás vérzés. Nyugalom, csak pozitívan!

2020. ápr. 29. 11:47
 8/15 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen!!

Most azóta voltam kétszer pisilni nem volt semmi gond. Megmutatom a tesztjeimet, én úgy látom, hogy az alsó erősödött a tegnapihoz képest. :)

[link]

2020. ápr. 29. 11:55
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Elég halványka késéshez képest. Nekem 1 hét késésnél sem volt erős, halvány volt, el is vesztettem a terhességemet.

A következő pozitív tesztnél menstruáció napján mentem egyből orvoshoz, ahol kaptam progeszteront, mert nem volt egyáltalán sárgatestem. Lehet, ha nem megyek, akkor most nem rugdosna a babám a hasamban!

2020. ápr. 29. 12:16
 10/15 A kérdező kommentje:
Senki nem egyforma, mindenkinél másképp mutatja a teszt, másmilyen erősséggel, ez nagyon sok mindentől függ.
2020. ápr. 29. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!