A 3,8hcg ovu utan 14-15nappal mar biztos, h rosszat jelent? Csak mert hétvégen meg nem volt csíka teszten, msot már van. De a vervetel cska ennyit mutatott.
A progi szintme rohadt alasoyn, kb megjon, ha nem szedem. De en úgy gondolom, hogy meg nőhet a hcg. Volt valaki, akinek iylen ekvesbol baba lett?
Borzasztó alacsony az érték :S Nekem 15. napon 124 volt és még az is az alacsony kategóriába tartozott. Elég nagy a szórás, de 10 felett kellene legyen terhesség esetén. Lehet valami elindult, de ha biztosra tudod mikor volt ovud, akkor ez 14-15. napra nem jelent jót.
Drukkolok ne legyen igazunk, de inkább könyveld el sikertelenségnek és pár nap múlva lepődj meg, de ez tényleg nem jelent papíron terhességet.
5# vagyok
Drukkolok, hogy mégis szerencsétek legyen :), lehet nálad lassabban termelődik a hcg és túl korán nézetted vérvételen, ezért érdemes megvárni a tesztekkel a mensi elmaradást.
Megnéztem én is milyen határon kell legyen tethességhez a hcg, azonban ez is érdekes, mert 3 éve még 10felett kellett legyen....
Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!