Mit jelent a fenyegető vetélés?
nem tudom, mire gondolsz konkrétan, de
Ilyen szöveggel tudnak táppénzre kiírni tehesen. A nőgyógyász ad egy papírt, hogy fenyegető vetélésed van, és a háziorvos ez alapján tud kiírni. ( még ha nincs így, akkor is. ) ez a betöltött 36. hét előttre igaz.
Azt jelenti,hogy vetélés veszélye áll fenn.Terhes vagy és ez a gyanú?Gyógyszert írtak fel?Hány hetes vagy?
31 hetes km
Ezt találtam:
Fenyegető vetélés (abortus imminens): vetélésre utaló tünetek -vérzés, görcsös fájdalom – jelentkeznek, de a nyakcsatorna zárt, a méhűrből peterészek nem távoznak, magzatvíz nem folyik. Azonnal szigorú ágynyugalom és orvosi ellátás szükséges, ezzel általában jól kezelhető. Azonban akkor is azt jelenti, hogy a terhesség nem stabil, ezért a terhes nő fizikai aktivitását a 14. hétig korlátozni kell, akkor is, ha már elmúltak a fenyegető vetélés tünetei.
Na hogy pontosítsunk:fenyegető vetélés a gyanú,és ezek szerint missed abortuszod lesz.
Vagyis nem fejlődött a petezsák,embrió és most eltávolítják.
(remélem jól gondolom)
Ha így van sajnálom:((((
Fenyegető vetélés
Könnyű vagy közepes erősségű, fájdalommentes hüvelyi vérzés (lehetséges oka: korionboholyleválás)
*teljes ágynyugalom, magnézium, utrogesztán, 2-3 naponta hCG és ultrahang vizsgálat
Húha!!!!
Miért is küldenek abortuszra???????Intakt szívműködés azt jelenti, van szívműködés...vagy rosszul tudom? De nem nem tudom rosszul! Jaj....
Utolsó előtti vagyok,egyébként itt találtam: [link]
Nagyon sajnálom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!