Ha 1. terhességemnél Utrogestant kellett szednem fenyegető vetélés miatt, akkor a másodiknál is kell majd?
Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 13:41
1/7 anonim válasza:
Nem feltétlenűl,majd a doki megmondja már az elején ugy is!
3/7 anonim válasza:
...megőrülök!...hogy lehet ilyen kérdéssel a netezőkhöz fordulni!!??!!...legfeljebb abban bízhacc, hogy egy nőgyógyi válaszol, de vizsgálat nélkül mire számítasz, hogy le is vezeti on-line szülést?...
4/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok megint! Hát ismét terhes vagyok, de a dokim pont 2 hét szabin van. Kicsit aggódok, nehogy megint bevérezzek, mint az első babámmal. Szóval, akik szedtek előző terhességnél terhességmegtartó gyógyszert, azoknak nem feltétlenül volt szükség rá a következő terhességnél?
2010. szept. 30. 18:38
5/7 anonim válasza:
szerintem csak akkor automatikus ennek a gyógyszernek a felírása, ha volt már vetélésed. az, hogy az előzőnél voltak problémák, de végül rendben volt minden, nem indokolja most is a gyógyszert. persze ha bármi rendelleneset tapasztalsz, akkor szintén felírják.
6/7 anonim válasza:
Szia, nekem az első babámnál csak egy kis barna folyásom volt a 7. héten, arra írt fel a doki mindenféle vizsgálat nélkül Utrot. Használtam 12 hétig, bár szerintem nem az volt a gond, ez ugye sosem fog kiderülni. Most megint terhes vagyok, a 6. héten az első vizsgálat után volt egy pici vér, aztán pár nap barna folyás, másnap visszamentem a dokihoz, akkor már szívhang is volt, láthatólag semmi nyoma bajnak. De azért kaptam Utrot megint. Automatikusan nem kaptam, csak mivel megint valami gond volt. Azóta nincs gond, bár őszintén szólva ismét nem hormonhiánynak gondolom, de hát inkább mindent megteszek.
7/7 anonim válasza:
én meg azért kaptam mert a rákszűrésnél megsértett belül az orvos. (egyedül akkor volt pár csepp vér)ezt persze nem ismerte be. egy másik orvosnak elmondtam a történetet, azt mondta, megnéz és ha rendben van, a maradék beszedése után elhagyhatom az utrogestant. így kb. a 6. héttől a 8.-ig szedtem. véleményem szerint szintén feleslegesen. de az a jó benne, hogy ártani szerencsére nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!