Van esély még? Volt valakinek hasonló?
Millió +1 kérdés van ilyen, tudom. De ilyet még nem tapasztaltam. Nagyon szeretnénk már babát, egy picit barnáztam az elmúlt 1-2 napban, tényleg kicsit, most kell megjönnie hétfőn. A mai nap reggel a wc papíron egy nagyon minimális piros vért vettem észre. kb. gombostűhegynyi. Azóta abszolút semmi, csak egy pici barna.
Nyilván tudom, hogyha megjött akkor nem lehetek terhes, meg ha piros vér van, akkor nincs baba, de ez annyira minimális volt, hogy esetleg reménykedhetek még? Csak mert azóta semmi nem volt. És általában hogyha pici piros van, utána aznap jön a többi is, de semmi!
(nem vagyok kíváncsi a bunkó hozzászólásokra)

Terhesség és vér együtt mindig hormonhiányra utal. Akik "menstruálnak" terhesség alatt az valójában nem menzesz, hanem progeszteronhiány miatti pecsételés.
Kérdező tesztelj holnap reggel is. Ha negatív akkor nem vagy terhes. De normális tesztet használj mondjuk predictort. :)

Csináltam egyet, ma délutáni pisibol. Baromi halvány de ott van!
Jesszus, mondjátok H ti is látjátok!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!