Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esély még? Volt valakinek...

Van esély még? Volt valakinek hasonló?

Figyelt kérdés

Millió +1 kérdés van ilyen, tudom. De ilyet még nem tapasztaltam. Nagyon szeretnénk már babát, egy picit barnáztam az elmúlt 1-2 napban, tényleg kicsit, most kell megjönnie hétfőn. A mai nap reggel a wc papíron egy nagyon minimális piros vért vettem észre. kb. gombostűhegynyi. Azóta abszolút semmi, csak egy pici barna.

Nyilván tudom, hogyha megjött akkor nem lehetek terhes, meg ha piros vér van, akkor nincs baba, de ez annyira minimális volt, hogy esetleg reménykedhetek még? Csak mert azóta semmi nem volt. És általában hogyha pici piros van, utána aznap jön a többi is, de semmi!

(nem vagyok kíváncsi a bunkó hozzászólásokra)

2020. ápr. 26. 20:37
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Ha nem jön meg holnap, tesztelj kedd reggel.
2020. ápr. 26. 20:44
 2/29 anonim ***** válasza:
Amíg nem jön meg van esély!Én kedden tesztelnék,ha holnap sem jön meg.
2020. ápr. 26. 20:46
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Szia en a helyedbe csinalnek tesztet. Mar csak azert is ha pozitiv akkor egybol dokit felkeresni a barnazas miatt. En barnaztam kb 8 hetig utanna sajos el veteltem. Es lost iratattam fel az orvossal progit.
2020. ápr. 26. 20:47
 4/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, úgy lesz. Csak azért keseredtem el, mert ez nem az a rózsaszínes volt, hanem rendes piros petty... :/ De köszi szépen! :)
2020. ápr. 26. 20:47
 5/29 A kérdező kommentje:
Ja azt nem írtam, hogy ma reggel csináltam digitális clearblue-val tesztet, ami negatív lett.
2020. ápr. 26. 20:48
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tuti a menszesz előjele volt az a kis vér.Ha terhes lennél,az már kimutatta volna.Sajnálom!
2020. ápr. 26. 21:02
 7/29 A kérdező kommentje:
Sztem is. Csak az a furi hogy azota sem jott meg rendesen... pedig maskor ilyenkor mar megszokott, ha van pici ver.:/
2020. ápr. 26. 21:11
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is piros vérem volt,igaz kevesebb mint amennyi szokott lenni,abból gondoltam h terhes vagyok.
2020. ápr. 26. 21:21
 9/29 A kérdező kommentje:

Akkor neked végül össze is jött? Bocsi ha értetlen vagyok :D

Persze mindenki más, most ez nem azt jelenti, hogy akkor nekem is így lesz, de azért jó ezt olvasni. :)

2020. ápr. 26. 21:52
 10/29 anonim ***** válasza:
30%
Igen ,nekem úgy volt 10 évvel ezelőtt hogy rendesen időre megjött,aztán felraktam estére a tampont hogy reggelre majd biztos elönt a vér mint ahogy szokott.Aztán reggel jól meglepődtem mert alig volt vér a tamponon.De volt rajta.Aztán még 1-2 napig megvolt.Igaz iszonyat kevés mennyiség.De rendes piros rózsaszínes vér volt.Görcs viszont semmi nem volt,ezért is volt furcsa.Még aznap teszteltem ,pozitív lett.
2020. ápr. 26. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!