AlexandraL22 kérdése:

Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Februar 29.en elveteltem 5 hetesen. Marcius 25.-én volt peteeresem ezt a teszt is igazolta. A mensim aprilis 10.-én jött meg (4napos volt), ma kellene hogy legyen megint pete eresem de a teszt negativ szoval nincs. Azota voltunk egyutt a parommal vedekezes nelkul. Terhes lehetek azert nincs peteeresem vagy a veteles miatt? Köszi csajok
2020. ápr. 26. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha most lenne peteérésed, nem vagy terhes ez butaság, hiszen megvolt a mensid.. mindegy hány napos, a 4 nap teljesen normális. Valószínűbb, hogy később lesz most ovud, tehát hosszabb ciklusod lesz. Nekem missed ab után volt, hogy peteérésem se volt. Kitartás!
2020. ápr. 26. 12:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Vérzés + negatív teszt= nem terhes.
2020. ápr. 26. 12:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat :) most van èletemben először hogy nincs ovulaciom azèrt kèrdeztelek titeket. Mellesleg 1 éve probàlkozunk babàval, teljesen egészségesek vagyunk és nem sikerül :(
2020. ápr. 26. 12:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak tisztàzzuk a negativ az ovulacios teszt lett nem a terhessegi. Sosem maradt ki meg ovulaciom tudom h tesztelni csak akkor lehet ha kesik a mensim
2020. ápr. 26. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!