Terhes lehetek?

Még csak most lesz/van valamikor a beágyazódás, ha sikerült. És csak az után, hogy a petesejt beágyazódott kezd el a szervezeted hcg-t termelni, ami a terhességi tüneteket okozza.
Mennyire vagy re biztos abban, hogy 17-én volt peteérésed? Mert ha nem 100% az időpont, akkor lehet, hogy 2 nappal később volt és azt érezted.
A hasgörcseid meg szerintem biztos, hogy nem a terhességről vannak, ha az is vagy.
Szia, elhiszem, hogy izgatott vagy ki ne lenne :) de a hasgörcs egyáltalán nem biztos, hogy a baba beágyazódása. Nekem a pozitiv teszt előtt már kb 2-3 nappal menzesz szerű görcseim voltak, sőt 1x halvány barna folyásom is volt de el is múlt és csak a wc papíron láttam akkor el is keseredtem, hogy nem sikerült. Minden alkalommal úgy mentem wcre hogy most tuti megjött ... de nem :). Egyetlen egy dolog tűnt fel, hogy ahogy ültem az ágyon a zoknimat vettem fel és felhúztam a térdem akkor olyan érzésem volt mintha meg lenne duzzadva a méhem de ez is teszt előtt 1-2nappal volt, korábban nem. A hányinger és a cici érzékenység is csak később jelentkezett bőven a teszt után. A cici érzékenységen kívül az tűnt fel, hogy jobban látszódtak az erek. Sok sikert és legyél türelmes, nem sokára kiderül,szurkolok :)
31hkm

Köszi a vàlaszokat! :)
Utolsò persze majd ìrd meg mi van! Èn szerdàra tervezem a tesztet. Persze csak ha addig nem jön meg..
Nekem sincs hànyingerem, a cicim èrzèkeny màr 5 6 napja ès egyre jobban. Hasam is fàj nèha. Bìzzunk a legjobban! 😊

Nekem megjött. :(
Ès neked?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!