Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor kell lásson nőgyógyász,...

Mikor kell lásson nőgyógyász, ha 2 teszt is pozitív?

Figyelt kérdés
Első babánkat várjuk. Tapasztalatlan vagyok ebben.

2020. ápr. 24. 08:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

7.hét környékén érdemes, akkor már látniuk kell a szívhangot. Ha túl hamar mészvés még nem látják, akkor vissza kell menni újra, pár hét múlva.

Nekem anno úgy adta az időpontot is a doki. Hívtam, hogy poziva teszt, és rá 3 hétre hívott.

2020. ápr. 24. 08:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó menstruáció első napjától számold ki, hogy kb 7 hét teljen el. Annál előbb nem sok értelme van menni
2020. ápr. 24. 08:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az első 2 válaszolóval értek egyet.

5.-6. hétben még ne menj.

5. hétben még csak petezsákot látnak, esetleg szikhólyagot.

6. hétben már elvileg van embrió és szívhang.

Viszont ezt mind úgy számolják, hogy a baba a ciklusod 14. napján fogant és sokaknál ennél pár nappal, akár egy héttel is később fogant, így biztosabb a 7.-8. héten menni, mert akkor már kell szívhangnak lennie.

Itt gyakorin nagyon sok olyan kérdést láttam, hogy elmentek 6. héten ultrahangra és még nem volt szívhang, ezért halálra aggódják magukat a leendő anyukák. Tudom, hogy nagyon nehéz kivárni a 7. hetet, de jobb kicsit többet várni, mint túl korán menni. :)

2020. ápr. 24. 10:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
En 6+3 idősen voltam először hüvelyin, csodás kis fél cm a embrióm volt már, pulzált benne valami, de a dokinő azt mondta hallani még erősen csak később fogjuk..utána 2 hét múlva visszahívott, nagyot nőttünk. 4-én megyek a 12 hetesre, izgulok :)
2020. ápr. 24. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!