Homerozesrol kerdeznek, olyantol akinek mar nem lehet ujat mondni?
Figyelt kérdés
Reggel 6kor szoktam merni.
Minden szabalyt betartva stb.. viszont a honapba 3x is elofordult, hogy szarabb volt az ejjel, es nem tudtam merni,csak 8kor. Mind a 3x kozel 4fokkal tobbet mertem.. oke, hogy nem halal pontos ha nem ugyanakkor merem, na de ennyire? 2 gyerek mellett nem mindig sikerul a meres
2020. ápr. 22. 22:27
1/3 anonim válasza:
Ez amúgy tényleg furcsa, mert velem is ez van, még akkor is, ha csak 1 órával később mérem. :O
2/3 anonim válasza:
Én éveket mérőztem, csak akkor volt eltérés szembetűnő, ha nem aludtam egyhuzamba 4 órát. Nem a mikor számít, hanem inkább a mennyi alvás után. Ha nem tudtál rendesen aludni mérés előtt, akkor inkább aznap ne vedd számításba. Használj mellé éh tesztet, akkor nem csúsztok le az ovuról sem.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi :) nem babatervezes most a célom, azt ugyan nem irtam. Egyeb okok miatt kell homeroznom, es pont az ovunal kene toppon lennem, de a gyerekeim tuti akkor zavarnak be 🤦♀️ amugy csinaltam ovutesztet is, az negativ lett, vegig 3 napja.
2020. ápr. 23. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!