Olyan anyukákat kérdeznék, akiknek van mellimplantátumuk. Tudtatok/tudtok szoptatni?
Természetesen nem lesz vele gond. Ugyanis a tejcsatornákhoz még akkor sem érnek ha felvarrás is történik.
Nekem szükség volt az implantátum mellett felvarrásra is, így én is kikérdeztem a dokim. Nekem alaposan elmagyarázta miért nem okoz gondot.
Sürgősségi császárom volt hetekkel terminus előtt. De a műtét után 10 órával már volt tejem.
Szóval csak nyugi! Nem lesz gond. Ha pedig mégis, akkor az nem a plasztika miatt lesz.
Nekem a masodik gyerek utan lett plasztikam (csak implant, nem kellett felvarras) es a harmadik gyerekkel nem tudtam szoptatni, de az elso kettovel sem. Mirigyallomanyom nincs, fiagnosztizaltan, tehat semmi koze hozza a plasztikanak.
A baratnomnek meg gyerekek elott volt (szinten implantatumot kapott) es mindket gyereke kizarolag amyatejes volt 6 honapos korig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!