Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitiv?

Szerintetek ez pozitiv?

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 27. 20:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
szia; milyen fajta volt ez a teszt, amit feltöltöttél? mert a medi lab sokszor ilyen, holott nincs is baba...sajnos tapasztalatból mondom :( DE! drukkolok, hogy Neked baba legyen :)
2010. júl. 28. 09:11
 12/20 A kérdező kommentje:
medi lab volt,ma veszek másikat és reggel megcsinálom,amugy fáj a derekam és kicsit érzem a hasam alját,jajj annyira remélem hogy baba...
2010. júl. 28. 09:29
 13/20 anonim ***** válasza:
9:11 vagyok; na nekem a hasam és a derekam sem fájt, csak ez a halvány csíkom volt medilabbal, de ha vannak tüneteid az bíztató mindig :) jajj nagyon drukkolok, majd írd meg mi lett mindenképpen
2010. júl. 28. 09:39
 14/20 anonim ***** válasza:
MEdi-Labot ne vagyetek, mindig álpozi :(
2010. júl. 28. 10:14
 15/20 anonim ***** válasza:
hányadik napon vagy amúgy? mikorra (nem) várod?
2010. júl. 28. 10:40
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanilyen volt az eslő, másnap vettem egy jobb minőségű tesztet és már sokkal erősebben kimutatta:-) szóval van remény:-)))
2010. júl. 28. 11:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Szia nem akarlak elkeseríteni de én is így jártam a Medi Lab-bal nekem ugyanilyen volt a tesztem sőt talán még erősebb volt a második csík.Kb egy napot örültünk hogy de jó jön a kistesó ,de azért hogy biztos legyek a dologban vettem egy másmilyen tesztet és az meg negatív lett.Rá még egy nappal csináltam mégegyet az is negatív lett és estére szépen meg is jött:(( Ugyhogy én azt mondom aki nem szeretne nagyot csalódni az NE VEGYEN Medi Lab tesztet.
2010. júl. 28. 12:15
 18/20 anonim ***** válasza:

De nagyon drukkolok hogy Nálad ne tévedjen a teszt és ott legyen a pocakban a babus.

Utolsó válaszoló voltam

2010. júl. 28. 12:18
 19/20 A kérdező kommentje:

10 honapja szültem azota nem volt mensim,a fiam is meglepi volt mert elötte sem mensistem 4 honapig,egyszer csak jött ,meglepetés volt.és most sincs mensim,de bizom benne hogy baba,reggel tesztelek,igaz megint medi-lab-ot vettem.

amugy a fiamat mikor terveztük(1 évig hiaba)addig is elment néhány teszt(kb 12 és több féle) de mindig negativ volt a negativ,vagyis soha nem volt szellemcsikos a teszt,és nem is volt tünetem a pozitivnál,már rutinbol csinaltam a teszteket havonta

2010. júl. 28. 16:16
 20/20 A kérdező kommentje:
reggel negativ lett,nagyon nagyot csalodtam.nem értem miert...azert köszönöm a biztatást és a válaszokat
2010. júl. 29. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!