Az a kerdesem hogy a hasmenes/pukizas es a borzaszto faradtsag lehet korai terhessegi tunet?
Menszesz napján még nincs baba és nem 5 hetes.
Tesztelj, a jósda mára bezárt.
Stresszeled magad a semmiert.. nekem akkor igy elment 5 baba? Persze, szomoru, es szar erzes foleg egy pozi teszt utan. De elsozor is:
1, ilyen majnd3m minden no eleteben elofordul legalabb 1x
2, ha legkozelebb is ilyen tortenik gondolkozz el rajta, mi lehet az oka. Van e vmi olyan problemad ami okozhatj (pajzsmirigy, IR, PCOS, stb stb stb) es menj el maaaaaaajd orvoshoz ha ujra visszaal a rend, mert most kb nulla az ulyen kivizsgalas.
DE MOST A JELEN HELYZETEDBEN vegyel egy tesztet, es szepen nyugodj meg. Szedd a vitamint, elj egeszsegesen. Mast nem tudsz tenni MOST.
Hasmenésem nekem nem volt,de borzasztó fáradtság igen. Szóval az simán lehet terhességi tünet.
Szerintem mindenképp tesztelj,mert szerintem jobb tudni mint gondolkodni illetve idegeskedni rajta hogy az vagy-e. Drukkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!