Korai szakaszban lehetek még azért nem mutat a teszt pozitívan?
Párommal már nagyon vágyunk kisbabára.
5évig szedtem fogamzásgátlót, és most május óta abba hagytam a szedését. Júniusba rendesen megvolt a menstruáciom.
Július30.án kellett volna megjönnie lassan 7napja késik. Az összes jel ami arra utalhat hogy babát várok már érzékeltem.
De a tesztek amiket elvégeztem mind negatív volt eddig.
Nagyon izgatott vagyok, és megkönnyebbülés reggelente látni hogy még nem jött meg. Viszont nem értem miért csak egy csík van a teszten mikor minden jel arra utal hogy kisbabátvárok.
Szia! Vagy korai vagy meg fog jönni. Még ne éld bele magad, sőt :( Ilyenkor a tünetek még nem relevánsak.
Nálunk minden ok, mégis 8 hónapba telt, mire összejött a kisbaba.
Milyen tesztez használsz? Próbálj reggeli első vizeletből egy predictor earlyt. Az elég pontos.
Nagyon szorítok érted :)
Egyet mondok es hidd el hogy nem rossz szandekbol. Ne gorcsoljetel a baba dolgon. Mi 8 evig teljesen ra voltunk kattanva es nem jott ossze, belefaradtunk,hogy nem jott ossze. Sok volt a stressz emiatt. Kaptunk ajandekba egy nyaralast es eltunk vele. Kipihentuk magunkat nem gondoltunk semmire,lazultunk. Hazamentunk es 1,5 honap mulva kiderult hogy uton van a baba. Ne eld bele magad,ne gorcsoljetek es semmi stressz. Neaggodj. Eloszor lehet nem jon ossze de nagyon szurkolok,tudom mit eltek at.
Kerdesedre visszaterve, varj meg egy par napot, van akinek a HCG alacsonyabb. Bar igaz ekkora kesesnel jo esellyel ki kellene mutatnia de ha tovabbra is kesik es a teszt negativ akkor keress fel egy nogyogyaszt, az a tuti. Szurkolok nagyon
Gabrielt használtam.
Értem,Rendben :) Kipróbálom hátha,köszönöm. :)
Rendben,köszönöm
Nemsokára mi is nyaralunk egyet
Megprobálok nem rástresszelni,és kikapcsolodni.:)
Nincs ilyen, hogy minden jel arra utal. Azért veszel mindent jelnek, mert rágörcsöltél. Az az egy jel van, hogy nem jött meg. A következő a HcG megjelenése lenne, de az nincsen, hiszen negatív a teszt. Mellesleg a HcG miatt jönnének létre egyéb tünetek, de ez nálad nem lehet a helyzet.
Egy hét után bármelyik teszt kimutatná. Egyszerűen nem állt még be a ciklusod.
Gratulálok, végre jó hírek :)
Én 16 hetes vagyok :)
Köszönöm
Gratulálok neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!